Prenosni računalniki – HP in Dell

Prenosni računalniki HP in Dell spadajo med najbolj prepoznavne blagovne znamke računalnikov, saj imata oba omenjena proizvajalca na trgu modele dveh različnih prodajnih linij. Prva, široko potrošna linija, je tista, ki jo običajno zasledimo na trgovskih policah. Za prenosne računalnike HP iz te linije je značilen privlačen izgled, nizka cena, a hkrati tudi nižja kvaliteta ter krajša življenjska doba. Namen široko potrošne linije je namreč ta, da uporabniki pogosteje menjajo računalnike. Druga, poslovna linija, pa predstavlja računalnike, ki so bili izdelani posebej za uporabo v profesionalnih okoljih. Prenosni računalniki HP iz te linije so za razliko od prvih veliko trpežnejši, boljše kvalitete ter z daljšo življenjsko dobo, saj so narejeni za delo v zahtevnejših pogojih. Navadni uporabniki se za slednje modele običajno ne odločajo, saj je cena teh prenosnih računalnikov veliko dražja. Vendar pa obstaja rešitev, kako priti do poceni prenosnega računalnika (HP ali Dell) iz poslovne linije.

Prenosni računalnik i5

Poceni prenosni računalniki HP in Dell

V podjetju Brown Bear Team d.o.o. (BBT) se ukvarjamo s prodajo obnovljenih prenosnih računalnikov priznanih blagovnih znamk, med katere spadata tudi že omenjena HP in Dell. Vsi naši računalniki so iz poslovne linije, saj so bili predhodno v uporabi v večjih podjetjih v tujini. Ker gre v osnovi za rabljeno opremo, je cena prenosnih računalnikov primerljiva s cenami računalnikov široke potrošnje. Vendar pa so obnovljeni prenosni računalniki HP, ki jih kupite pri nas, bistveno bolj kvalitetni, zmogljivejši in primerni za intenzivnejšo rabo. Pohvalijo se lahko z oceno A kakovosti, saj so bili temeljito pregledani in testirani, morebitne napake ali poškodbe pa so bile odpravljene. Pri nas lahko torej kupite poceni prenosni računalnik (z Intel Core procesorjem i5 ali i7), ki ga ne odlikuje zgolj nizka cena, temveč tudi izjemna kakovost.

nakup prenosnika

Nizka cena prenosnega računalnika ni vse

Marsikdo si pri nakupu novega prenosnega računalnika HP ali Dell želi prihraniti čim več denarja. Seveda pa ni vse v ceni, ne glede na to, za kateri model prenosnega računalnika se boste odločili. V kolikor se ne znate odločiti ali pa na primer ne veste, kateri procesor zadošča vašim potrebam (i5 ali i7), ste vabljeni, da nas pokličete po telefonu ali pa obiščete na lokaciji v Trzinu. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali ter odgovorili na morebitna vprašanja in dileme. Skrb za zadovoljstvo kupcev je naša največja prioriteta, zato je vsakršen dvom za nakup računalniške opreme pri nas povsem odveč. Vabljeni k ogledu ponudbe naše spletne trgovine!

Morda ti bo všeč tudi...