Prevajanje angleščine

Strokovno prevajanje angleščine je predvsem za male jezike izjemnega pomena, saj nas postavi na zemljevid med ostalimi narodi ter nam omogoči komunikacijo, trženje in poslovanje s preostalim svetom. Angleščina je močno prisotna v slovenskem prostoru, njen vpliv pa z vsakim dnem še narašča.

Prevajanje angleščine

Angleški prevodi, strokovno narejeni pri prevajalski agenciji, nam služijo za potrebe uspešnega trženja, ekonomije, prava, turizma, informacijske tehnologije, izobraževanja, novinarstva, leposlovja, gradbeništva in arhitekture, pri prevajalski agenciji DigitPen pa poskrbimo tudi za prevode povzetkov diplomskih in magistrskih nalog ter strokovnih člankov v angleščino in druge jezike. S svojo zanesljivostjo, izobrazbo, natančnostjo, večletnimi izkušnjami, zadovoljnimi strankami in ugodnim cenikom prevajanja bi vas želeli prepričati, da se tudi vi za prevajanje angleščine odločite pri nas.

Prevajalska agencija DigitPen

Prevajalska agencija DigitPen

Angleščina je postala nesporen jezik svetovne komunikacije in jo je moč najti praktično povsod, njena razširjenost pa se v času digitialne povezanosti sveta še naprej širi z bliskovito hitrostjo. Ravno zato (pa tudi zaradi kratkih rokov) poteka prevajanje angleščine večkrat na ravni računalniškega, površnega in hitrega prevajanja, ki lahko povzroči veliko poslovne in zasebne škode. Danes večina ljudi razume angleško in se lahko v tujem jeziku za zasebne namene tudi sporazumeva, vendar pa skozi življenje pridobljeno znanje večkrat ne zadostuje popolnoma, ko potrebujemo natančen in zanesljiv prevod iz angleščine v slovenščino ali iz slovenščine v angleščino. Za profesionalno prevajanje angleščine je zato dobro najeti usposobljeno prevajalsko agencijo, ki zagotovi kvaliteten, strokoven in natančen prevod v izbrani jezik, preveri vse pomenske variante, terminologijo izbranega področja, sledi slovničnim in pravopisnim pravilom ter vključi tudi lekturo prevedenega besedila.

Prevajalska agencija DigitPen poskrbi, da bo vaša komunikacija v angleščini strokovna, cenovno ugodna in popolnoma zanesljiva. Z naročilom strokovnega prevoda se izognete napačno razumljenim stavkom, v prevodu izgubljenim mislim in škodi, ki jo slab prevod lahko povzroči.

Prevajanje – cenik

Pri prevajalski agenciji DigitPen ostajamo konkurenčni ne le zaradi usposobljenega tima in dobrih rezultatov, temveč tudi z ugodnimi cenami prevajanja. Celoten cenik prevajanja si lahko ogledate tukaj, stalnim strankam, večjim naročilom in po dogovoru pa ponujamo tudi različne popuste. Za več informacij o storitvah prevajanja, lektoriranja ali o ceniku nam lahko pišete na info@digitpen.com ali nas pokličete na telefonsko številko 041 913 692.

Izgubljeno s prevodom ali du ju spik ingliš?

Prevajanje angleščine cenaČe prevajanje angleščine ne poteka na strokovni ravni, lahko hitro pride do nesmislov in slabih prevodov, ki se kot internetne šale hitro širijo po svetu. Prevajalski programi nam sicer ponudijo prevod posamezne besede, ki jo iščemo, vendar nam na morejo sugerirati, katera izmed sopomenk je v posameznem kontekstu najprimernejša. Še večja zmeda nastane pri vnašanju daljših vnosov in celih stavkov, kjer imajo prav vsi prevajalski programi težave z razumevanjem izvirnega besedila kot celote. Sodelavci pri prevajalski agenciji DigitPen so diplomirani jezikoslovci za svojo jezikovno kombinacijo, z večletnimi izkušnjami, posluhom za jezik in z znanjem stavčnih zakonitosti, ki se od jezika do jezika razlikujejo, naravni govorec pa preveri še slovnično in pravopisno pravilnost. Vse to zagotavlja, da vaše besedilo ne bo izgubljeno s prevodom!

Morda ti bo všeč tudi...