Prezračevalni sistemi MIKrovent

Prezračevalni sistemi MIKrovent – kakovostno, enostavno in varčno prezračevanje

Prezračevalni sistemi MIKrovent so sistemi za decentralizirano prezračevanje novih in starejših hiš ter stavb z rekuperacijo toplote. Omogočajo tudi regulacijo vlage v prostorih. Primeren je za novogradnje, kakor tudi za adaptirane objekte. Lahko ga vgradimo v okenski okvir, na ohišje rolet ali pa kot samostojno enoto v določenem prostoru. Prezračevanje hiše z MIKrovent prezračevalnim sistemom zagotavlja kakovosten zrak, regulacijo vlage v prostorih in minimalno izgubo toplote pri zaprtem oknu.

 

prezračevalni sistemi mikrovent

Prezračevalni sistem MIKrovent – način uporabe:

  • Sočasno dovajanje in odvajanje zraka – (enakotlačno prezračevanje; nastavitev po želji uporabnika.
  • Sočasno dovajanje in odvajanje zraka – nastavitev na določeno časovno obdobje.
  • Dovajanje zunanjega zraka (nadtlačno prezračevanje).
  • Odvajanje zraka iz prostora (podtlačno prezračevanje).

Prezračevalni sistem MIKrovent, poleg dovajanja svežega zraka v prostor, preprečuje vstop mrčesa in zunanjega hrupa v prostor. Je enostaven za montažo in uporabo, saj je daljinsko voden. Najbolj pomembno pa je to, da dosegajo izjemno velik prihranek energije z rekuperacijo toplote med 65 % do 90 %.

Prezračevalni sistemi MIKrovent so idelana odločitev za obstoječe stavbe, kjer zamenjujemo stara okna z novimi, tesnimi okni. Ker so nova okna tesna, moramo poskrbeti za ustrezno prezračevanje in na ta način regulacijo vlage.

Prezračevalni sistemi MIKrovent

Serija prezračevalnega sistema: MIKrovent 300

Prezračevalni sistem MIKrovent 300 je nova serija prezračevalnih sistemov MIKrovent , ki je bila razvita za potrebe prezračevanja večjih prostorov, kot so dvorane, vrtci, šole.  Prezračevalni sistem MIKrovent 300 je idealna izbira za prezračevanje takšnih prostorov, saj v takšnih prostorih ni potrebno neprestano delovanje centralnega prezračevanja, temveč le prezračevanje, ko je v prostoru prisotno veliko število ljudi. Na tak način se seveda znižajo tudi stroški prezračevanja.

Serija prezračevalnega sistema: MIKrovent 100

Prezračevalni sistem MIKrovent 100  omogoča prezračevanje hiše pri zaprtem oknu z  minimalno izgubo toplote pri 100 % izmenjavi zraka. Prezračevanje hiše z MIKrovent prezračevalnim sistemom 100 zagotavlja varčno, zdravo in kakovostno prezračevanje vaše hiše.  Z uporabo prezračevalnega sistema MIKrovent 100 bo vaš bivalni prostor prezračen, brez neprijetnih vonjav in prekomerne vlage.

Morda ti bo všeč tudi...