Pripomočki za dojenčke

Pripomočki za dojenčke – kaj vse potrebujemo?

Pripomočki za dojenčke vključujejo vse, kar potrebujemo v prvih mesecih otrokovega življenja. Med pripomočke za dojenčke spadajo kozmetika in drugi izdelki za nego (plenice, zaščitna krema za dojenčke idr.), medicinski pripomočki za dojenčke in odrasle po potrebi (gaze, obliži, povoji, zaščitne podloge, razkužila, kape, maske, rokavice idr.), hrana, igrače in oblačila. V Tosami vam ponujamo kvalitetne izdelke iz vseh kategorij, s katerimi si boste olajšali nego, popestrili igro in otroku nudili vse, kar potrebuje v začetnem obdobju svojega razvoja.

pripomočki za novorojenčkekrema za dojenčka

Zaščitna krema za dojenčke in ostala negovalna kozmetika

Negovalna kozmetika, ki jo ponujamo v prodajalnah Tosama, se osredotoča ne celovito zaščito in nego otroka. Vsi izdelki so vrhunske kvalitete, naravni in primerni prav za občutljivo dojenčkovo kožo. Med izdelki ponujamo:

  • zaščitno kremo za dojenčke, ki kožo vašega otroka varuje pred vetrom in mrazom,
  • vlažilno kremo za dojenčke z občutljivo kožo,
  • negovalno kremo za dojenčke po kopanju,
  • zaščitno kremo za dojenčke za varnost pred soncem,
  • biorazgradljive eko robčke za čiščenje,
  • losjone,
  • šampone in mila, primerne za dojenčke in otroke,
  • kopalno olje,
  • mandljevo olje,
  • hladilna mazila za ritko idr.

Seznam zaščitnih krem za dojenčke, kopalnih pripomočkov za dojenčke in drugih higienskih izdelkov je predolg, da bi ga lahko našteli, vas pa vabimo, da si ogledate našo spletno stran ali obiščete katero izmed prodajaln Tosame, kjer vam lahko usposobljeni prodajalci predstavijo še ostalo izbiro.

Ostali pripomočki za dojenčke

Tudi z vsemi ostalimi pripomočki za dojenčke vas lahko oskrbimo kar v Tosami. Ponujamo vam kvalitetne previjalne podloge, tople in vpojne kopalne plašče ter brisače, krpice, vate in blazinice za čiščenje, najboljše plenice za dojenčke vseh velikosti, pripomočke za čiščenje noska, krtače in glavnike, škarjice za nohte in lase, zobne ščetke za najmlajše, igrače (priponke za dude, ropotuljice, gugalnice, igrače za stiskanje, plišaste igrače idr.), obročke za grizenje, kenguruje, varuške, med pripomočke za dojenčke pa spadajo tudi udobna in kakovostna oblačila za dojenčke, adaptirana mleka (za zaprtje, krče, pri netoleranci na laktozo, za nočno hranjenje, za dnevno hranjenje idr.) ter izdelki za mamo: zaščitne kreme za dojenčke in vso družino, negovalna olja, mazila proti strijam, mazila za zaščito bradavic, nastavki za dojenje, črpalke, čaje, spodnje perilo idr.

Vabimo vas, da si vse izdelke ogledate v spletni trgovini Tosama ali nas obiščete v kateri izmed poslovalnic po Sloveniji, kjer bomo skupaj poiskali pripomočke za dojenčke in matere, ki jih potrebujete za negovanje in razvajanje svojega ter otrokovega telesa.

Morda ti bo všeč tudi...