Cev za vodo, ki je ne le gibka oziroma fleksibilna, ampak kakovostna

Cev za vodo je eden osnovnih delov vsake vodovodne instalacije. Najboljše je, da je to fleksibilna cev. Le takšna cev bo, namreč, dovolj dobra in kvalitetna, da bo zagotovila nemoten pretok vode. Cev za vodo uporabljamo pri različnih napravah v vsakem gospodinjstvu, kot so na primer odtok in dotok vode v bojlerjih, grelnikih, odtokih itd. Prav tako je tovrstna potrebna za vse vodovodne instalacije in kanalizacijo. V vsakem primeru mora biti cev preverjene kakovosti, ponašati se mora z nepropustnostjo, pomembno pa je tudi, da je odporna proti koroziji. Podjetje S3C vam v sodelovanji z družbo Landefeld, ki je vodilna družba v Evropski Uniji na področju industrijske opreme, zagotavlja najboljše izdelke s področja hidravlike in industrijske opreme. Ponujamo vam kakovostne hidravlične in industrijske cevi, med drugim je v našem prodajnem asortimanu tudi spiralna cev za vodo in fleksibilne plastične cevi, ki so primerne za različne vrste naprav in strojev.

Kakovostni izdelki z dolgo življenjsko oziroma uporabno dobo

Podjetje S3C je specializirano za dobavo kakovostnih specialnih izdelkov za industrijske potrebe preverjene kakovosti. Cevi za vodo, fleksibilna cev in ostale cevi in izdelki v celoti izpolnjujejo tehnične pogoje ter zadoščajo vsem predpisanim standardom kakovosti. Odvisno od vaših želja in zahtev lahko pri nas dobite najrazličnejše cevi, tudi plastične, poliamidne, teflonske, kovinske itd., ki so namenjene pretoku različnih tekočin, plina, pare itd. Na voljo so v različnih dimenzijah, barvah, dolžinah in premerih, zato smo prepričani, da boste v prodajnem programu našli to, kar potrebujete ali iščete. Vse cevi se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko oziroma uporabno dobo, saj so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov na trgu. Prednost nakupa pri nas predstavlja ne le kvaliteta, temveč tudi kratki dobavni roki. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vsi tehnični podatki o izdelkih.

Cevi za vodo

Odlično prilagajanje fleksibilnih cevi

Fleksibilna cev je zelo prilagodljiva, odporna proti lomljenju, pokanju in mehanskim poškodbam. Velikokrat se zgodi, da nekvalitetna cev poči ali se zlomi že pri samem nameščanju. Če se odločite za nakup pri nas, se to zagotovo ne bo zgodilo, saj je fleksibilna cev zelo odporna proti mehanskim poškodbam zaradi nameščanja. Fleksibilna cev prav tako dobro prenaša upogibe in jo lahko brez težav in škode upogibamo od 0 do 130 °. Večinoma se tovrstna cev uporablja za odtok in dotok vode v gospodinjstvu, za sanitarne armature, izplakovalnike, bojlerje, za grelnike in ostale vodovodne inštalacije v gospodinjstvih. Prav tako pa so tovrstne cevi uporabne tudi za ulično in hišno kanalizacijo, nepogrešljive pa so tudi pri namestitvah toplotnih črpalk. Fleksibilna cev mora biti nepropustna, prav tako pa zaščitena pred korozijo. Cev iz naše ponudbe ustreza vsem zahtevanim higienskim in ostalim predpisanim standardom.

Vrste fleksibilnih cevi

Glede na namen uporabe ločimo različne cevi, ki se razlikujejo po slojih in debelinah, pa tudi po materialih, iz katerih so izdelane. Fleksibilne cevi niso uporabne samo za vodo, uporabljajo se lahko tudi za pretok ostalih tekočin, kot so na primer olja, maziva, bencin in ostale tekočine. Cev je lahko jeklena, kovinska, termoplastična, gumijasta, teflonska, inox gibljiva itd. Najbolj pomembno pa je, da izberete primeren material, ki najbolj ustreza namenu uporabe. Fleksibilne plastične cevi ali fleksibilne spiralne cevi uporabljamo večinoma za zaščito električnih prevodnikov in telekomunikacijskih kablov, v različnih industrijah itd. Takšne cevi so primerne tudi za pnevmatske sisteme itd. Pri izbiri primerne cevi vam lahko pomagamo tudi zaposleni v našem podjetju, ki imamo z industrijsko opremo veliko izkušenj.

Gibljiva cev je uporabna v vsakem domu

Če imate hiše in vrt, potem verjetno potrebujete tudi gibljivo cev za vodo. Spiralna cev za vodo je zelo uporabna in je nepogrešljiva v vsaki domači delavnici. izbirate lahko med različnimi izvedbami cevi, ki so na voljo v različnih debelinah, velikostih in tudi barvah. Ker imamo vedno preko 120.000 različnih artiklov vedno na zalogi, med njimi pa je tudi spiralna cev za vodo, gibke cevi itd., bo naročeno blago na vašem naslovu v kratkem času. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini v le nekaj preprostih korakih naročite željene izdelke.

fleksibilne cevi za vodo

Kje se uporabljajo gibke cevi?

Gibke cevi se uporabljajo v primeru, da hidravlične komponente med obratovanjem spreminjajo svoj položaj ali je potek voda neugoden. Takrat cevi uporabimo za prenos hidravlične energije. Delujejo tako, da istočasno umirjajo hrup in nihanja tekočine. Odlična novica je da gibka cev ne potrebuje spajkanja, zato lahko veliko prihranite pri času. Montaža je hitra in enostavna, stroški pa so minimalni. Uporaba gibkih cevi je zelo razširjena in v le nekaj minutah lahko odpravite težave z raztezanjem cevi zaradi toplote, prav tako pa tudi ni hrupa. V našem spletnem katalogu boste našli vse tehnične podatke in informacije o celotnem programu industrijskih cevi, od gibkih cevi za vodo pa vse do brezšivnih hidravličnih cevi in cevi za plin, paro itd.

Morda ti bo všeč tudi...