Klimatske naprave Panasonic – v prodaji kar 6 odličnih rešitev

Klimatske naprave Panasonic nudijo visokotehnološke rešitve, ki predstavljajo standard za klimatske naprave po vsem svetu. Proizvajalec Panasonic je na trgu že vrsto let, odlikujejo pa ga več kot 30-letne izkušnje in razširjenost inovativnih proizvodov po vsem svetu. V prodaji je trenutno še posebej priljubljenih 6 rešitev, pri čemer gre večinoma za stenske enote z odličnimi lastnostmi. Nov sistem klimatskih naprav Panasonic Heatcharge je zmožen hraniti toploto, ki jo proizvaja zunanja enota, kar mu omogoča, da prične hišo ogrevati takoj, ko vključimo toplotno črpalko. Obenem zagotavlja maksimalno udobje in toploto v hiši, tudi med ciklom odmrzovanja, saj sistem Heatcharge hrani toploto, kar preprečuje vstop hladnega zraka med odmrzovanjem. Izbira klimatske naprave je vse prej kot enostavna, saj je prodaja tako zelo razširjena, da poleg proizvajalca Panasonic najdemo tudi mnoge druge proizvajalce in različne modele naprav, med katerimi je težko najti najboljšo. Ta je odvisna tudi od lastnosti prostora, v katerega jo nameravamo postaviti. Ta prostor naj nikar ne bo hodnik v mišljenju, da bomo s postavitvijo klimatske naprave Panasonic vanj ohladili vse prostore, saj je resnica daleč od tega. S prodajo najboljših klimatskih naprav Panasonic se ukvarjamo tudi v podjetju THS iz Maribora.

prodaja klimatskih naprav

Niste odporni na vročino? Preverite prodajo klim!

Poletje prinaša s seboj čudovite stvari. Kmalu bodo tukaj dopusti, ko bomo lahko ob morski obali preživljali čudovite sončne dneve s svojimi najbližjimi. Žal pa poletje prinaša tudi neznosno vročino, zaradi katere je bivalno udobje v prostorih kljub rednemu, a neučinkovitemu zračenju prostorov, zmanjšano na minimum. V teh mesecih je mogoče v prodaji zaslediti številne rešitve, kot so ventilatorji, ki pa se pogosto ne izkažejo kot najbolj optimalna rešitev. Klimatske naprave Panasonic so precej boljša in učinkovitejša izbira, saj dejansko ohladijo prostore in očistijo zrak v njih. Resda gre za malce višjo investicijo, vendar je njen učinek zelo hitro opazen. Cene klimatskih naprav Panasonic so odvisne od tega, kateri model izberemo, zato se je pred nakupom smiselno posvetovati s katerim izmed prodajalcev, da se seznanimo s približno ceno izbrane klime. Sistem ECONAVI ima vgrajeno novo tehnologijo zaznavanja sončne svetlobe, s pomočjo katere idealno uravnava izhodno moč ter nam tako nudi najboljše udobje in hkrati varčuje z energijo. Potem je tukaj še revolucionarni sistem za čiščenje zraka Nanoe-G, ki z uporabo nanotehnologije drobnih delcev odstranjuje in deaktivira 99 % mikroorganizmov, kot so bakterije, virusi in plesen, bodisi v zraku bodisi prilepljenih na površine. To je le nekaj razlogov, zakaj je v prodaji na tržišču najbolje preveriti ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Panasonic, ki se uporabljajo po vsem svetu, tudi v Sloveniji! Za čist zrak v bivalnem prostoru bodo še posebej hvaležni alergiki in astmatiki, pa tudi starejši ljudje, katerih imunski sistem je oslabljen.

Vsak proizvajalec trdi, da so njegove klime najboljše

Tako ni le pri prodaji klim, temveč tudi pri prodaji vseh drugih izdelkov. Z željo po prodaji svojega proizvoda proizvajalec zatrdi, da gre za novost na trgu, ki je dostopna po zelo ugodni ceni in prinaša možnost prihranka. Če se odločimo za nakup klimatskih naprav Panasonic, se brez dvoma izognemo vsakemu tveganju. Panasonic svoje klimatske naprave prodaja v kar 120 državah po vsem svetu in razvija inovativne izdelke, ki predstavljajo učinkovite in zelo elegantne rešitve. Z ogledom kataloga nove serije za dom z večjo učinkovitostjo in z večjimi prihranki se je smiselno lotiti nakupa. »Boljše življenje, boljši svet« je novi slogan blagovne znamke Panasonic, s katerim želi skupina predstaviti svojo vizijo ob skorajšnji 100. obletnici ustanovitve v letu 2018. Podjetje je prav tako vodilno inovacijsko podjetje na svetu, saj je do danes vložilo več kot 91.539 patentov, s katerimi izboljšujejo kakovost življenja strank. Zahvaljujoč svoji želji po nenehnih izboljšavah je postalo vodilno mednarodno podjetje na področju rešitev ogrevanja in klimatiziranja za gospodinjstva, srednjevelike zgradbe, kot so pisarniški prostori in restavracije ter ogromne objekte. Prodaja klimatskih naprav torej predstavlja le del dejavnosti podjetja, ki s svojimi proizvodi ponuja največjo mero učinkovitosti in izpolnjuje najstrožje okoljske standarde. Zavedajo se, da vgradnja sistemov predstavlja veliko odgovornost, zato strankam nudijo samo najboljše rešitve na področju hlajenja – to je resnično tisto, kar šteje pri nakupu klimatske naprave Panasonic.

izbira klimatske naprave

Potrebujete nasvet? Povprašajte strokovnjaka!

Ste se pred nakupom klimatske naprave Panasonic znašli pred vprašanjem, na katerega ne najdete odgovora? Za mnenje in nasvete iz prve roke poprosite strokovnjake iz podjetja THS iz Maribora, ki pravo rešitev vedno ponudi na dlani. Prodaja podjetja je vezana na  vodovodne in plinske instalacije, centralne kurjave ter sanitarne keramike, velik poudarek pa dajejo področju alternativnih virov (toplotne črpalke, kamini, solarni sistemi). Klimatske naprave Panasonic so s svojo inovativno zasnovo, visoko učinkovitostjo in sistemom čiščenja brez primere zasnovane prav za zadovoljevanje vaših potreb in prispevanje k prijaznemu bivalnemu okolju za vse družinske člane!

Morda ti bo všeč tudi...