Prodaja magnetov

MagnetProdaja magnetov v podjetju Ilirik vam omogoča nakup magnetov, ki so optimizirani glede na vaše potrebe, pri čemer je ključnega pomena izbira ustreznih magnetnih materialov. Eni izmed najbolj vrhunskih materialov za izdelavo in prodajo magnetov so magneti redkih zemelj, ki jih uporabljamo za izdelavo najrazličnejših produktov. Prav tako se ukvarjamo tudi s prodajo magnetov oziroma kompleksnejših oblik, na voljo pa so tudi magnetne palice in magnetni sistemi. Ker je uporaba magnetov namenjena različnim industrijam, vse od avtomobilske industrije, pa tudi do lesne industrije, proizvodnje bele tehnike in kovinsko predelovalne industrije, je pri prodaji magnetov izjemno pomembna prilagoditev magneta potrebam stranke, česar se zavedamo tudi v podjetju Ilirik. Če iščete trajni magnet, potem smo pravi naslov za vas. Trajni magnet ustvarja magnetno polje, katerega velikost je povezana z velikostjo magneta in njegove moči. Na tisoče let so bili prav trajni magneti edina vrsta magneta, ki smo ga ljudje poznali. Danes je pogostejša uporaba elektromagnetov, ki so bili izumljeni šele leta 1823.

Trajni magnet in njihov namen

Linearni magnetTrajni magneti sodijo med najstarejše magnete, ki jih ljudje že vrsto let uporabljamo v različne namene. Trajni magnet ustvarja magnetno polje (kot tudi vsaka druga vrsta magneta), ki si ga lahko ogledamo s pomočjo razprševanja železnih delcev okoli magnetnega traku. Vsak izmed stalnih magnetov ima severni in južni pol. Podobni poli se med seboj odbijajo, medtem ko se nasprotni oziroma različni poli privlačijo. V podjetju Ilirik se s prodajo magnetov ukvarjamo že vrsto let, na področju magnetne tehnologije pa nenehno spremljamo tudi novosti in tako svoje znanje nadgrajujemo. Prepričani smo, da bomo znali priskočiti na pomoč tudi vam. Povprašate nas lahko tudi o ceni magnetov, ki je v primerjavi z njihovo visoko kvaliteto zares ugodna.

Prodaja magnetov vseh vrst

Prodaja magnetov v našem podjetju vam omogoča tudi nakup tako imenovanih separatorjev, ki omogočajo natančno ločevanje materialov in so pomemben del številnih proizvodenj. Če želimo surovine temeljito ločiti med seboj, je pomembna tudi detekcija s pomočjo detektorja kovin, ki omogoča pregledno in sistematično ločevanje, proizvodnji pa omogoča tudi velik prihranek. V naši ponudbi boste poleg detektorjev in separatorjev našli tudi vsestransko uporabne linearne magnete. Obiščite nas.

Morda ti bo všeč tudi...