Proteini iz sirotke v akciji – ste že slišali zanje?

Proteini sirotka 2kgProteine v akciji je vedno mogoče najti v ponudbi spletne trgovine The Nutrition. Čisto vsak mesec priredimo akcijo proteinov in sicer na zelo poseben način. 1× mesečno uporabniki naših artiklov na družabnem omrežju Facebook glasujejo, kateri izdelek bi radi kupovali po akcijski ceni. Izbirati je mogoče med proteini, aminokislinami, vitamini, izdelki za hujšanje in izdelki za pridobivanje mišične mase. Tokrat so se v akciji, v kateri je mogoče prihraniti kar 40%, znašli naslednji izdelki: X3M Whey, X3M Performance in THE CEE. Prvi so iz sirotke, ki jo najdemo tudi pod imenom »Whey«. X3M Whey so zelo redki proteini na tržišču, ki so slajeni s 100% naravnim sladilom Stevia. So brez laktoze in ogljikovih hidratov, primerni pa so za hujšanje in za pridobivanje mišične mase. Na voljo sta dva različna okusa – temna čokolada in kremna vanilija. Sirotka je vir beljakovin z najvišjo biološko vrednostjo na svetu, ki ima najbogatejši aminokislinski profil in najhitrejši čas absorpcije. V svetu fitnesa in športa posledično velja za najboljše sredstvo za regeneracijo mišic in mišično rast. Z rednim spremljanjem naše akcije proteinov in druge športne prehrane je mogoče prihraniti pri nakupu artiklov iz pestre prodajne ponudbe, namenjene vsem, ki si želijo bolj zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Pakiranja se gibljejo okrog 2 kg – od 1800 g do 2300 g, na voljo pa so tudi večja ali manjša pakiranja.

Zakaj bi izbrali sirotko?

Ni skrivnost, da so njeni proteini med najbolj priljubljenimi na trgu, zato se naši uporabniki najbolj razveselijo njihove akcije. Sirotka ima od vseh virov beljakovin najvišji odstotek BCAA, kar je oznaka za 3 najpomembnejše esencialne aminokisline za mišično rast: levcin, izolevcin in valin. Kadar športna prehrana vsebuje samo to vrsto beljakovine, je lahko v enem samem odmerku več kot 25% BCAA, ki takoj po zaužitju preidejo v kri od koder so transportirane direktno v mišice – takrat, ko jih te najbolj potrebujejo. V tem trenutku iz katabolnega stanja preidejo v anabolno stanje. Proteini v akciji (X3M Whey) sledijo modnim trendom, zato jih namesto klasičnih umetnih sladil dopolnjuje rastlinski vir sladkorja – Stevia, ki je 300-krat bolj sladka od klasičnega sladkorja, ne vpliva pa na dvig krvnega sladkorja. Ker je glavni vir beljakovin sirotka, gre za izdelek zares vrhunske kakovosti, katerega absorpcijski čas je le nekaj kratkih minut. So prava novost na tržišču športne prehrane, ki je trenutno na voljo po zelo ugodni ceni. Akcijo proteinov si je mogoče ogledati na spletni strani trgovine The Nutrition, ki se nahaja na 13 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, med drugim v Ljubljani, Celju in Mariboru. X3M Whey sicer niso na voljo v 2 kg pakiranju, so pa zato na voljo v 1800 g pakiranju.

Veste, kaj je glavni vir proteinov sirotke iz naše akcije?

Športna prehrana proteini akcijaSirotka je pridobljena iz kravjega mleka, ki povprečno vsebuje 3,5% beljakovin, 4,6% laktoze in 4% maščobe. Krave strojno pomolzejo, nakar se mleko prepelje do predelovalnih obratov za sir – sirotka je namreč stranski produkt v procesu izdelave sira. Kot zanimivost je potrebno omeniti še to, da iz 326 kg tekoče sirotke pridobimo le 2,2 kg sirotkinih (Whey) proteinov v prahu. Mesečna akcija je odlična priložnost za nakup beljakovin, s katerimi je zadovoljnih ogromno naših rednih uporabnikov. Všeč jim je predvsem njihov okus, še večja prednost njihove uporabe pa je dejstvo, da so brez laktoze, saj je različnih oblik prehranskih intoleranc zmeraj več. Prav tako je uporabnikom všeč način sladkanja. Medtem ko večina drugih proteinov vsebuje umetna sladila, vsebujejo tisti iz naše akcije naravni sladkor, ki prihaja iz rastline Stevia. Žal je zaenkrat mogoče izbirati le med dvema okusoma, sta pa zato oba izvrstna. Ker beljakovine prispevajo k občutku sitosti, so odlična izbira za vse, ki želijo pospešiti gradnjo mišične mase, izgubiti nekaj odvečnih kilogramov ali preprosto svoje telo oskrbeti s kakovostnimi beljakovinami, katerim žal zaradi hitrega življenjskega tempa posvečamo premalo časa. Namesto tega posežemo po prigrizkih, ki nam ne dajo občutka sitosti, poleg tega pa tudi niso najbolj zdrava izbira.

Ni časa za pripravo zdravega obroka? Pomagajmo si s proteini iz akcije

Prepričanje, da beljakovine v prahu izbirajo le športniki, je povsem napačno. Nekako jih kar avtomatsko povežemo s športniki, vendar pa si lahko s proteini iz naše akcije pomagajo tudi vsi tisti, ki z običajno prehrano v svoje telo ne vnesejo dovolj kakovostnih beljakovin, posledica česar je nenehna utrujenost, pojavijo pa se lahko tudi napadi lakote in težave pri izgubi odvečnih kilogramov – naj se še tako trudimo, tistih nekaj kilogramov se ne premakne nikamor. Premium izdelki, kot so naši X3M Whey iz sirotke, v tem primeru predstavljajo bistveno boljšo rešitev, kot je izbiranje različnih nezdravih prigrizkih. Njihova prehranska vrednost je dosegljiva na spletni strani, za vsa dodatna vprašanja pa nas lahko kadarkoli kontaktirate.

Morda ti bo všeč tudi...