Proteini THE Nutrition – trgovina z vsem, kar potrebujemo za hitro rast mišic

Trgovina s proteini je prava rešitev, če se že precej časa trudimo pridobiti mišično maso, a nam to kljub rednim treningom v fitnessu in spremenjenem načinu prehranjevanja ne uspe. Sprašujemo se, ali smo ubrali napačen pristop in kaj pravzaprav počnemo narobe, da nam ne uspe doseči zastavljenega cilja, pogosto pa spregledamo pomen beljakovin oziroma proteinov za hitro rast mišic. V trgovini imamo na voljo toliko pestrih živil, da načeloma z lahkoto skrbimo za uživanje zdrave in uravnotežene prehrane, vendar pa je živil, v katerih najdemo proteine, zelo malo. Mnogokrat posežemo po prigrizkih, ker preprosto nimamo dovolj časa za pripravo zdravega obroka, ki bi zadovoljil naše dnevne potrebe po hranilih. Posledica tega je neuspeh pri doseganju zastavljenega cilja, če želimo pridobiti mišično maso ali izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Takrat je najbolje obiskati trgovino, ki se ukvarja s prodajo prehranskih dopolnil, tudi beljakovinskih praškov. Ker so na voljo različni okusi, vključno z vanilijo in malce bolj eksotičnimi, se proteinov iz trgovine preprosto ni mogoče naveličati! Kmalu po začetku redne uporabe ugotovimo, da so odlični za popestritev številnih živil, pa tudi slastnih smoothijev.

proteini okusi

Kako se uporabljajo proteini v prahu iz trgovine?

Proteini iz trgovine so prehransko dopolnilo, primerno za redno uporabo v prehrani. Nenazadnje so beljakovine osnova gradbena enota naših celic, kar pomeni, da v telo ne vnašamo nečesa, česar naše telo ne bi poznalo. Hitra rast mišic je odvisna od rednih treningov, seveda pa brez ustreznih proteinov, ki jih je mogoče kupiti v trgovini s prehranskimi dopolnili, žal ne gre. Vprašanje je, zakaj z njimi nadomestiti hrano, ki vsebuje beljakovine, kot so jajca, jogurt in piščančje prsi. Po treningu v fitnesu v naših mišicah pride do mikropoškodb, ki jih je potrebno zaceliti oziroma pozdraviti. Če po treningu popijemo čokoladno mleko, pojemo sadni jogurt ali kos pečenih piščančjih prsi, bo naše telo potrebovalo kar nekaj časa, da se bodo proteini absorbirali in odpotovali tja, kjer jih naše telo potrebuje. Če pa zaužijemo prašek iz trgovine, namenjen hitri rasti mišic in naravni podpori pri zdravem hujšanju, bodo molekule hitro odpotovale na potrebno mesto, kjer bodo popravile mikropoškodbe in tako prispevale k hitri rasti mišic. Seveda pa lahko poleg tega posegamo po beljakovinsko bogatih živilih. Ker so bili beljakovinski praški ob vstopu na trg značilni za bodybuilderje, še danes nad njimi visi črna senca, čeprav so se do danes precej spremenili. Namenjeni so športnikom in rekreativcem, neaktivnim ljudem, starejšim osebam, ki trpijo zaradi pomanjkanja beljakovin, skratka vsem.

Okusi, ki v vsakem trenutku očarajo

Ljudje se hitro naveličamo nečesa, kar nam je že znano in podobno je z okusi. K sreči se proteinov iz trgovine ni mogoče naveličati. Sicer je vse odvisno od tega, katere izberemo, v večini primerov pa je mogoče izbirati med vanilijo in čokolado, potem pa so tukaj za sladokusce še čokoladni piškotek, banana-jagoda, vanilijev piškotek, ledena kava, bela čokolada, Jaffa, gozdni sadeži, Snickers, Bounty, kremni piškot in številni drugi, ki bodo popestrili čisto vsak obrok. Zavedanje, da lahko zaužijemo proteine za hitro rast mišic, ki predstavljajo zdrav obrok in si poleg tega še izberemo aromo, ki nam je všeč, je navdušujoče! Uporabimo jih kot nadomestek obroka ali po treningu v fitnesu. Primerni niso le za hitro rast mišic, temveč tudi za dieto, torej za vse, ki si želijo shujšati na čim bolj zdrav in telesu prijazen način. Pri proteinih iz trgovine, namenjenih pripravi napitkov, gre za koncentrirane beljakovine v čisti obliki, vendar pa moramo biti pozorni na podatek, iz česa so izdelani. Lahko so namreč sojini, sirotkini, v zadnjem času pa so precej priljubljeni tudi grahovi in riževi – odvisno od tega, uživanje katerih nam telo dopušča. V primeru alergij na določeno beljakovino je seveda potrebno izbrati tiste, ki alergena ne vsebujejo. Prav tako moramo biti pri izbiri pozorni na podatek, koliko ogljikovih hidratov (če sploh kaj), proteini iz trgovine vsebujejo.

Kateri pa so najbolje prodajani?

V spletni trgovini The Nutrition so trenutno za hitro rast mišic najbolj prodajani proteini THE Amino Whey, sestavljeni iz kar 86% čistih beljakovin. Imajo ekstra dodane aminokisline, manj kot 1g ogljikovih hidratov in maščob ter slastno aromo. THE Amino Whey  se od ostalih podobnih izdelkov razlikujejo predvsem v tem, da poleg visoko kvalitetnega sirotkinega koncentrata, vsebujejo še sirotkin hidrolizat. Ta oblika sirotke je predelana na krajše peptide, ki se vsrkajo v mišice hitreje kot katerakoli druga oblika. Nahranijo jih z anabolnimi in antikatabolnimi aminokislinami, ki so nujno potrebne za optimalno regeneracijo in mišično resintezo. Ste tudi sami na poti do hitre rasti mišic? Proteini v trgovini The Nutrition vam bodo zagotovo pomagali doseči želen rezultat. Za vas smo pripravili pestro ponudbo izdelkov po vašem okusu, preden se odločite za primernega, pa nas povprašajte tudi za nasvet!

proteini fitness

Morda ti bo všeč tudi...