PVC okna

PVC okna po meri postajajo vse bolj priljubljena, saj prinašajo v primerjavi z lesenimi številne prednosti. Med najpomembnejšimi so ugodna cena, dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje. PVC okna (različne dimenzije) so odporna na vse vremenske vplive, tudi na UV sevanje, zaradi česar so dimenzijsko stabilna. Proizvodnja, izdelava in sestava PVC okna po meri je enostavna, predvsem pa poceni.
Eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost PVC oken, je kakovost PVC profilov, iz katerih sta izdelana krilo in okvir okna. V podjetju Hausmart pri izdelavi oken in vrat med drugim uporabljamo visokokakovostne PVC profile priznanega proizvajalca REHAU, ki jih odlikuje odlična toplotna in zvočna izolacija. Po zaslugi najkakovostnejših materialov so PVC okna po meri obstojna na vremenske vplive, zaradi česar je daljša tudi njihova življenjska doba. Površina profila je gladka in zaprta, zato je PVC okno manj dovzetno za umazanijo, kar olajša njegovo vzdrževanje. Zlahka ga očistimo kar z vodo, malo čistila in mehko krpo.

pvc okna po meri

Ugodna izdelava PVC okna po meri – cena odvisna od več dejavnikov

Naš cenik navaja cene PVC okna v standardnih dimenzijah. Cena za izdelavo PVC oken po meri pa je odvisna od kakovosti uporabljenih profilov, stekla in okovja, želene dimenzije in od izbire barve. Oblikovanje cene vključujejo tudi storitve, kot so demontaža, montaža, zaključevanje in dodatna dela. Pozabiti ne smemo niti na dodatke na oknih, na primer okenske police in senčila. PVC okna s polknami ali roletami nudijo odlično zaščito pred soncem, radovednimi pogledi in neželenimi obiski.
Izbor dizajna oken in vrat je prilagojen najrazličnejšim okusom kupcev. Prepričani smo, da boste pri nas našli prava PVC okna in vrata, saj vam ponujamo zares velike možnosti. Na voljo so različne barve in oblike, izbirate pa lahko tudi debelino kril.

Pvc okna

PVC okna in vrata – akcija prinaša še nižje cene

Če si želite našo ponudbo oken in vrat ogledati bolj podrobno, vam svetujemo, da si ogledate naš katalog izdelkov. Poleg tega pa je na ogled tudi cenik za PVC okna in vrata. Akcija, ki je navedena tudi v ceniku, velja za vse naše enote. Po akcijski ceni boste dobili PVC okna in vrata v PE Nova Gorica, PE Škofja Loka, PE Maribor ali PE Ptuj.

Morda ti bo všeč tudi...