Rabljeni mulčerji

mulčenjeRabljeni mulčerji omogočajo poceni nakup kvalitetnih mulčerjev, ki jih lahko uporabimo v različne namene. Njihova uporaba je pogosta tako za osebne namene (urejanje domačega vrta), kot tudi v profesionalne namene, zaradi česar se mulčerji med seboj bistveno razlikujejo. Za opravljanje določenih dejavnosti je zahtevana uporaba robustnejših in kvalitetnejših mulčerjev, ki so izjemno zmogljivi. Mulčanje domačega vrta nam lahko prihrani ogromno dela, saj nam vrta ni potrebno tako zelo pogosto zalivati, hkrati pa bodo zaradi vlage v zemlji prisotni deževniki, zaradi česar bodo rastline bistveno lepše rastle. Če se tudi vi zanimate za nakup rabljenih mulčerjev, si lahko rabljene mulčerje ogledate tudi na spletni strani podjetja Tisa, v katerem vam nudimo rabljeno opremo in stroje po ugodnih cenah, ki omogočajo velik prihranek pri nakupu. Pri nas boste našli tudi mulčer za traktor, ki je primeren predvsem za uporabo v kmetijski dejavnosti.

Mulčanje in izbira materiala

Mulčanje od nas vsekakor zahteva tudi primerno izbiro organskih materialov, predvsem, če si želimo doseči čim boljše rezultate. Za mulčanje je najbolje uporabiti posušeno, pokošeno travo, izjema pa niso niti seno, koprive ali gabez. Če se odločimo za pripravo zastirke, moramo biti previdni, saj ne priporočamo njene namestitve v zelenjavne vrtove, temveč le v okolico grmičevja. Če travo naložimo preveč na gosto, ali pa je le-ta neposušena, se lahko soočimo s plesnijo, česar pa si na našem vrtu zagotovo ne želimo. Za mulčanje boste potrebovali tudi ustrezno napravo. V podjetju Tisa vam priporočamo izbiro rabljenih mulčerjev, pri nakupu katerih boste prihranili denar, poleg tega pa si boste po ugodni ceni zagotovili kvaliteten pripomoček za negovanje vrta. Kosilnica z mulčerjem je na voljo tudi v naši ponudbi.

Rabljeni mulčerjiRabljeni mulčerji – velika ponudba

Rabljeni mulčerji so najboljša izbira, če želimo pri nakupu mulčerja tudi prihraniti. Pred nakupom se posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo svetoval o izbiri primernega rabljenega mulčerja, saj nimajo vse naprave enakih lastnosti, razlikujejo pa se tudi po njihovi zmogljivosti. Najbolje je, da izberete takšnega z zmogljivim motorjem, ki je varen za uporabo, hkrati pa ga je enostavno voditi tudi po travnikih z najrazličnejšimi ovirami, zato naj ima prilagojena kolesa. Seveda pa se med seboj bistveno razlikujejo tudi mulčerji, namenjeni osebni uporabi na domačem vrtu in mulčerji, ki so namenjeni profesionalni uporabi. Rabljene mulčerje in mulčer za travo si oglejte v ponudbi podjetja Tisa, v katerem bomo lastne izkušnje z veseljem delili tudi z vami.

Morda ti bo všeč tudi...