Računovodski servis Ljubljana

Računovodski servis Ljubljana: za sp in večja podjetja

Računovodski servis v Ljubljani nudi R Faktura, ki z vrsto izkušenj in kvalitetnim kadrom zagotavlja najvišji nivo profesionalnosti. Doma smo v središču razvoja in podjetnišva v prestolnici (Tehnološki park 24, Ljubljana) in skrbimo za vodenje knjig premnogih podjetij, tako manjših firm (na primer sp) kot velikih zavodov. Naše stranke so vedno na prvem mestu, zato nudi naš računovodski servis cenik, ki je zelo konkurenčen.

 

Transparentno računovodstvo za sp

Računovodske storitveLjubljana kar cveti na področju podjetništva, saj vsak dan dobiva nove podjetnike, ki pogumno stopajo v svet poslovanja. Računovodstvo za samostojne podjetnike (skrajšano računovodstvo sp) je ena od naših dejavnosti, ki se ji posvečamo odgovorno in transparentno. Zavedamo se, da imajo podjetniki že sami dovolj dela in da je vodenje knjig za njih le še dodatna obremenitev. Zato ta del prevzamemo mi, ker pa ne želimo biti prevelik strošek, nudimo za računovodstvo cenik, ki je podjetnikom prijazen in pošten.

Cenik za računovodstvo za sp bo odvisen od zahtevnosti vodenja. S podjetniki, ki imajo tako imenovan normiran sp je zelo malo dela, spet drugi zahtevajo več nalog. Z nami se lahko dogovorite za opravljanje vsega obveznega računovodstva za sp ali pa samo za del storitev, na primer za letni obračun. Zelo dobro poznamo zakonodajo na področju vodenja knjig in davčnih obveznosti, zato boste z našim računovodskim servisom vedno mirni, da delate v skladu z veljavnimi predpisi.

 

Sodobno spletno računovodstvo z zelo ugodnim cenikom

Računovodstvo LjubljanaSmo sodobno podjetje, ki sledi modernim trendom računovodstva, zato nudimo tudi e-računovodstvo oziroma spletno računovodstvo. Ljubljana tako nikakor ni več omejitev, saj lahko do svojih računovodskih podatkov dostopate prek interneta. Dobili boste računovodjo, ki vam bo vedno na razpolago in vplogled v poslovanje kadar koli boste želeli. Čeprav smo doma v Ljubljani, smo tako lahko povezani z vami kjerkoli že ste. E-računovodstvo zmanjša stroške tako za nas kot za stranko, zato je cenik za takšen računovodski servis izjemno ugoden.

Računski servis R Faktura torej odlikujejo prijazen cenik, kvalitetne storitve, hitro in natančno delo, ter tudi ustrežljivost in prilagajanje vsaki stranki. Računovodstvo opravljamo v Ljubljani, a naše delo lahko poteka prek spleta, tako da ste z nami lahko povezani povsod. Oglasite se pri nas ali nas kontaktirajte prek telefona, da skupaj stopimo še korak dlje. Poslovni rezultati bodo s kvalitetnim računovodskim servisom zagotovo boljši.

 

R FAKTURRA, RAČUNOVODSKE STORITVE, d.o.o.

LJUBLJANA

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/62 01 700
Fax: 01/62 01 709
Mobitel: 041/652-556
E-pošta: info@faktura.si

Morda ti bo všeč tudi...