Rastlinske barve za lase – učinkovite in varne za uporabe

Rastlinske barve za lase so odlične za zdravo lasišče. Barvanje z naravnimi barvami za lase brez umetnih dodatkov ne dovoljuje točno določiti barvno karto. Strokovnjaki v Etnobotaniki so vedno na voljo za nasvet in pomoč pri izbiri produkta, če si stranka zaželi specifičnega odtenka las. Končna barva las je odvisna od naravnega lasnega pigmenta vsake osebe, vendar je potencialni stranki mogoče prek večletnih izkušenj orisati zelo natančna pričakovanja.

Etnobotanika je podjetje, ki se specializira za nego las in lasišča z naravnimi sestavinami. Trajnostni razvoj in družbeno odgovorna dejavnost sta ključni za proizvodnjo. Etnobotanika je zavezana za proizvodnjo brez izkoriščanja ali oškodovanja živali ter okolja. Svoje izdelke izbirajo strogo po načelih etične in pravične trgovine. Vsem delavcem v proizvodnem procesu zagotavljajo pravično plačo in humane delovne pogoje. V svoji ponudbi imajo na voljo raznolike naravne barve za lase brez amoniaka.

ali naravna barva prekrije sive lase?

Naravni izdelki za lase za regeneracijo med poletjem

Močni poletni sončni žarki škodujejo tako koži na lasišču kot tudi lasem. Morska sol pramene las še dodatno  izsuši. Ob koncu poletja so lasje poškodovani in izpostavljeni cepljenju konic. Občutljivi in naravnih proizvodi so odlični za obnovo sijaja in vitalnosti las. Priporočljiva je prav tako predhodna učinkovita zaščita.

Etnobotanika nudi izvrstno oblogo lasišča Sena, ki ščiti pred nevarnimi UV žarki, soljo in posledično prepreči neprivlačno in neprijetno cepljenje las. Deluje tako, da ojača ovojnico las in prepreči izsušitev. Za optimalno zaščito je potreben nanos le enkrat na mesec. Za regeneracijo las je odlično tudi Monoi olje, ki ga je mogoče nanesti vsak dan. Maščobne molekule v olju delujejo v povezavi s sončno svetlobo – lase nahranijo in prekrijejo s privlačnimi naravnimi vonjavami kot so vanilija, kokos ali sandalovina.

Barvanje z naravnimi barvami za lase je hitro in preprosto

Etnobotanika nudi osebno svetovanje, da bi barvanje z naravnimi barvami za lase tem bolj prilagodili individualnim potrebam stranke. Profesionalec je na voljo za obrazložitev postopka uporabe. Za različni tip lasišča, barve las ali občutljivosti kože predlaga najustreznejši proizvod ali program nege za vsakršno situacijo. Individualno svetovanje je mogoče tudi prek telefona ali e-maila za vsakogar, ki bi mu v dnevu primanjkovalo časa za obisk salona.

Podjetje celo leto skrbi za serijo socialnih dogodkov, ki se jih lahko vsi zainteresirani udeležijo. Poleg prijetne družbe in sproščene atmosfere, se lahko stranke na organiziranih delavnicah naučijo marsikaj zanimivega o negi las in telesa, ter o vrednosti naravnih sestavin v osebnih higienskih izdelkih. Etnobotanika prav tako vsako leto organizira šolo poslikave telesa s kano, kjer se je mogoče sprostiti in se preizkusiti v ustvarjanju zanimivih vzorcev.

Rastlinske barve za lase s kakovostnimi in vedno svežimi sestavinami

Etnobotanika zagotavlja svežino sestavin, s katerimi pripravljajo produkte za lase in obljubljajo dolgo življenjsko dobo svojih izdelkov. Proizvodne sestavine so strogo kontrolirane. Podjetje vzdržuje visok standard, ki preprečuje, da bi se za izdelavo proizvodov uporabile sestavine, ki bi bile blizu pretečenega roka. Prav tako so vse naravne barve za lase brez amoniaka in drugih umetnih snovi.

Podjetje nudi brezplačno dostavo za vsak nakup nad 40 eurov. Če bi nakup znašal manj kot 40 eurov, pa znašajo potni stroški le 3,50 eurov. Sama dostava je hitra in enostavna. Sistem je zasnovan tako, da stranki povzroča kar najmanj skrbi. Na prejemni naslov bodo izbrani proizvodi prispeli najkasneje v 3 delovnih dneh.

prekrivanje sivih las z naravnimi barvami

Kakovostne in učinkovite naravne barve za lase brez rdečega pigmenta

Rastlinske barve za lase Etnobotanika vsebujejo popolnoma naravne sestavine. Lase učinkovito negujejo pred zunanjimi vplivi in jim vračajo sijaj, volumen in prožnost.  Barvanje z naravnimi barvami za lase nima nobenih škodljivih učinkov na lasišče, kožo ali organizem. Etnobotanika nudi le najkvalitetnejši tip kane, t.i. “body art” kana, ki je ekološka in ne vsebuje nobenih kemičnih primesi. Tovrstna zmes kane je prvotno namenjena telesni poslikavi, zaradi česar je še posebej prečiščena, vendar enako učinkovito deluje kot naravna barva za lase.

Kana značilno obarva svetlejše lase v tipično rdeče-oranžen pigment. Kljub temu podjetje svojim strankam nudi barve za lase brez rdečega pigmenta. Z mešanico kane in indiga lahko dosežemo raznolike odtenke rjave, črne, kostanjeve in celo pšenične barve. Poleg svojih barvilnih lastnosti kana deluje zdravilno in neguje močnejše lase. Krepi lasne mešičke in preprečuje lomljenje ter izpadanje las.

Ali se naravne barve izpirajo iz las?

Vsakršna barva za lase ter vsak izdelek za nego vsebuje kemične sestavine, ki  v manj kot pol minute po nanosu na glavo preidejo v telesni krvni sistem. Lasišče je namreč najbolj prepusten del telesa. Ključno je izbrati proizvode, ki so ustvarjeni na naravni podlagi in čim bolj blagodejno učinkujejo na organizem. Rastlinske barve za lase delujejo prek naravnih pigmentov, ki jih je mogoče najti v rastlinah. Etnobotanika zagotavlja, da se v njihovih produktih ne uporablja umetnih kemikalij in so tako odlični tako za telo kot za okolje.

Končni rezultat barvanja je viden šele po 48 urah, ko se pigment spoji z naravno barvo las. V tem času bo uporaba šampona po barvanju vplivala na razvoj barve. Če las v prvih dneh ne obtežimo, se bo barva enakomernejše razvijala.

Morda ti bo všeč tudi...