Ravne strehe

Kritina ravne strehe ILD GroupRavne strehe so izredno uporabne. Kljub temu, da se od izvajalcev in konstruktorjev zahteva več znanja se odločite za izvedbo ravne strehe. Cena je ugodna, povsem primerljiva z gradnjo poševnih streh, kritina ravne strehe in stroški vzdrževanja so nizki, streha pa je zelo ekonomična. Ravne strehe je možno ozeleniti in tako pridobiti svojo zeleno oazo in razgledno teraso. Če zmanjka prostora, pa je gradnja dodatne etaže precej enostavnejša. Ne glede na to, ali ravne strehe aktivno uporabljamo ali ne, jih je potrebno vzdrževati in skrbeti, da ne pride do poškodb v izolacijskih slojih. Zamakanje ravne strehe je težko odkriti, saj običajno točka zamakanja ni na istem mestu, kakor točka v notranjosti prostora, kjer zamakanje opazimo. V takšnih primerih zaupajte svojo streho našim ILD strokovnjakom, ki bodo z ustreznimi metodami in znanjem hitro odkrili in učinkovito rešili težavo.

Kritina ravne strehe – najpomembnejša je hidroizolacija

Kritina ravne strehe mora zagotavljati, da se meteorna voda s celotne površine odvaja hitro. Le tako poskrbimo za dolgo življenjsko dobo ravne strehe. Cena, ki jo boste plačali, če za streho ne bo ustrezno poskrbljeno, je lahko nepredstavljiva, škoda pa nenadomestljiva. Da streha ne pušča, je potrebno redno vzdrževanje, zato strokovnjaki ILD Slovenija ravne strehe naših strank pregledujemo preventivno, kar pomeni, da vnaprej odkrivamo morebitno škodo oz. odpravljamo možnost pojave okvar.

Ravne strehe cena

Trajne in kakovostne rešitve za ravne strehe, cena pa ugodna

V zadnjem času so izredno napredovali materiali za hidro in termo izolacijo ter kritina ravne strehe, cena gradnje in vzdrževanja pa ostaja dostopna. Kljub temu, da je kritina ravne strehe vse boljša, pa lahko, kakor tudi na običajnih poševnih strehah, prihaja do zamakanj in drugih poškodb. Odkrivanje napak na ravni strehi in postopki sanacije ter sušenja so hitri in uspešni, če se obrnete na prave strokovnjake. Družba ILD Slovenija je pravi naslov za varovanje in preventivno odkrivanje poškodb, s svojimi tehnološkimi rešitvami, pa poskrbimo za redno vzdrževanje, sanacijo, sušenje oz. odvodnjavanje ravne strehe. Cena je finančno ugodna, zagotavljamo pa vam trajnostne in kakovostne rešitve.

Morda ti bo všeč tudi...