Ravne strehe

Ravne strehe, ki so zanesljive

Ravne strehe pri marsikomu povzročajo strah, ker se veliko sliši o tem, da ravne strehe pogosto puščajo. Slab glas se ravnih streh drži neupravičeno. Za puščanje je v veliki večini primerov kriva slaba izvedba ravne strehe. Kritina za ravne strehe je dandanes že tako kvalitetna, da do puščanja zaradi slabih materialov res ne more priti. Res pa je, da je na trgu kar nekaj drugorazrednih materialov, tako da moramo biti pri določanju sestave ravne strehe oz. pri izboru materialov previdni. Izvedba pohodne ravne strehe je torej tista, od katere je odvisno, ali bo do zamakanja prišlo ali ne. Če bo kaj šlo narobe, bo šlo narobe pri detajlih ravne strehe. Zato je res zelo pomembno, da izvedbo ravne strehe zaupate preizkušenemu izvajalcu, kateremu zaupate in ki bo izvedbo ravne strehe opravil v skladu s stroko.

izvedba pohodne ravne strehe

Ravne strehe načeloma ne povzročajo težav

V Sloveniji je nezaupanje v ravne strehe neutemeljeno. Številni menijo, da je kritina za ravne strehe nezanesljiva, kar nikakor ne drži. Tudi detajli ravne strehe so kvalitetni in stoodstotni, pod pogojem, da jih izvedemo v skladu s stroko. Izvedba pohodne ravne strehe je tista, pri kateri se pogosto zalomi. Treba je poskrbeti, da izvajalec dela res izvede optimalno in v skladu s stroko oziroma v skladu z detajli, ki jih je predvidel proizvajalec.

Izvedba ravne strehe, ki je kvalitetna

V našem podjetju imamo na področju ravnih streh res dolgoletne in odlične izkušnje. Naše stranke so z našo izvedbo ravne strehe izredno zadovoljne, saj do zamakanj ne prihaja. Pri tem niti nimamo posebne skrivnosti. Vse, kar je potrebno, je to, da izvajalec dela opravi v skladu s stroko. Če se vse izvede tako, kot zahteva proizvajalec, potem povprečno izkušen izolater delo opravi ustreno. Seveda pa so pri nas izolaterji zelo izkušeni in ustrezno usposobljeni, da svoje delo opravijo vrhunsko. Če bi vsi izvajalci v Sloveniji delali tako, kot delamo mi, bi se ravnih streh pri nas držal dosti boljši sloves.

sestava ravne strehe

Morda ti bo všeč tudi...