Kovinski regali imajo veliko nosilnost, na voljo so pocinkani in lakirani

Regali, ki jih imamo v našem prodajnem programu se uporabljajo za shranjevanje raznih stvari kot je pisarniški inventar, gradbeni material, palete, pnevmatike in podobno. Arhivski regali so lahko kovinski ali barvani. Kovinski polični regali so primerni za pisarno, arhiv, skladišče, industrijo, delavnice. Nosilnost njihovih polic je visoka, imajo prijetno obliko in dizajn, globino polic od 200 do 1000 mm, višino od 1500 do 10000 mm, na izbiro sta pocinkana in lakirana izvedba. Standardne različice v pocinkani verziji so vedno na zalogi, tako da je blago dobavljivo v roku nekaj dni po naročilu. Osnova modularnega sistema regalov je svetovno patentiran prečni nosilec polic, ki je izredno vsestranski. Omogoča večjo stabilnost kot v primeru vpetja s čepi, popolno izrabo prostora kar pomeni nobenih odvečnih odprtin med regali, brez ostrih robov in izrazito gladko površino, kar zmanjšuje možnosti poškodb, registratorji se popolnoma prilegajo, povišan je tudi stranski opornik proti izpadanju registratorjev. Nudimo tudi dodatno opremo za ojačitev regalov, ki je direktna povezava z L profili, križno diagonalo, stabilizator, pripomoček za nivelacijo pri neravnih tleh.

Arhivski kovinski regali po ugodnih cenah

Barvani arhivski regali so v celotni metalne izvedbe. Njihovi lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo hitro sestavo kovinskega regala. Cena je zelo ugodna. So vsestransko uporabni, primerni so za trgovine, pisarne, papirnice, arhive in podobno. Okvir sestavljajo stebri, ki imajo C profil, premične palice z režami razdalje 35 mm tvorijo okvir poljubnih globin in višin. Za police je uporabljeno najkvalitetnejše jeklo,  možna je tudi dodatna ojačitev za večje obremenitve. Standardni arhivski modeli imajo odprte stranice, je pa možnost, da se stranice in zadnja stena zaprejo. Za večjo trdnost arhivskih regalov je priporočljivo pritrjevanje v steno oziroma medsebojno povezovanje. Standardna barva, ki jo uporabljamo za naše arhivske regale, je svetlo siva. Dodatna oprema za arhivske regale je kotni element, izvlečni predali in zabojčki, garderobno vodilo, hrbtni in stranski paneli, pregrade proti prevrnitvi kartotek, drsna ali dvokrilna vrata, element, ki omogoča poravnavo na neravnih tleh, T element za vogalno postavitev. Nudimo tri vrste regalov: en model za manjše in srednje obremenitve ter dva modela za večje obremenitve. Modeli za manjše obremenitve imajo strukturno tipologijo in funkcionalnost. Okvir sestavljajo jekleni stebri z režami, ki so na razdalji 25 mm. Glede na nosilnost, se izbira debelina okvirja. Stebre med seboj povezujejo prečniki in diagonale, ki so vertikalno pritrjeni z vijaki. Vezni nosilci za police so izdelani po istem standardu kot so izdelane nosilne konstrukcije. Prvi model regalnega sistema za večje obremenitve je primeren za skladiščenje artiklov z majhno težo kot tudi skladiščenje zelo težkih kartonov. Enostavno se sestavijo brez uporabe vijakov, omogočajo skladiščenje artiklov dolžine do 3 metrov, nudijo širok nabor obremenitev različnih dimenzij regalov. Vezni nosilec polic z utorom in varnostnim zatičem nudi razne obremenitve glede na njegovo debelino in dolžino. Police so lahko iz različnih materialov kot so les, mreža. Drugi model regalne enote za večje obremenitve ima širok nabor uporabe, sestavljanje je zelo enostavno, prav tako je enostavna njegova demontaža. Primerni so za shranjevanje artiklov maksimalne dolžin 270 cm. Nudijo možnost več etažnega skladišča in sicer največ tri etaže. Imajo veliko dodatne opreme kot je podest, police za obleke, nosilci za gume.

pisarniški regal

Regale za shrambo poljubno sestavljamo s čemer optimalno izkoristimo prostor

Regali za shrambo pridejo prav v vsakem podjetju, pa naj bo to shranjevanje dokumentov v pisarni ali pa skladiščenje velikih artiklov v skladišču. Konzolni in premični regali služijo za hrambo raznih artiklov. Lahko jih poljubno sestavljamo, kar pomeni, da je prostor optimalno izkoriščen. Višina stebrov je lahko več kot 10 metrov, nosilnost pa je do 15 ton. Odlagalne ročice so dolge od 400 – 2000 metrov, njihova nosilnost je do 3 tone. Premični regali so dobavljivi v treh tipih: za dokumentacijo, za večje obremenitve in premični, ki so nadgradnja paletnih regalnih sestavov. Med seboj se razlikujejo tudi v pogonu, nudimo regalne sisteme na ročni pogon in električni pogon. Z njimi se izkoriščenost prostora poveča tudi za več kot 80%. Paletni regali so namenjeni skladiščenju paletnega blaga z uporabo viličarjev. Zaradi montažne izvedbe nudijo svobodno sestavo regalnih enot. Okvir je sestavljen iz jeklenih stebrov, ki so med seboj povezani s prečnimi in diagonalnimi palicami. Glede na izbrano nosilnost, se določi debelina okvirja. Vezni nosilci so izdelani iz perofiliranega jekla, ki imajo različne profile, na koncih so pritrjeni s posebnimi sponkami.

Pisarniški regali s policami so namenjeni varovanju, arhiviranju in shranjevanju dokumentacije

V našem podjetju se že od leta 1991 ukvarjamo s prodajo metalne poslovne opreme kot so skladiščni in pisarniški regali, kovinski predalniki in omare ter varnostne omare in trezorji. Naša ponudba zajema področja varovanja ter arhiviranja in dnevnega shranjevanja dokumentacije in ostalih medijev. Pri nas vam nudimo celovito ponudbo, ki zajema stalno zalogo in kratke dobavne roke ter kvalitetne izdelke, ki so skladni z varnostnimi predpisi EU. Naši izdelki se uporabljajo v pisarnah, trgovinah, knjižnicah, bankah, šolah, skladiščih, muzejih in drugih ustanovah. Poleg proizvodnje nudimo tudi načrtovanje in svetovanje. Poslovno enoto imamo v Ljubljani, kjer si lahko ogledate izdelke. Naši prodajalci vam bodo odgovorili na vaša vprašanja.

Morda ti bo všeč tudi...