Rolerji otroški

otroški rolerjiLeto 2013 je ustanovno leto našega podjetja B2MS d.o.o., katerega osnovna dejavnost je zastopanje, distribucija in svetovanje pri nakupu rolerjev, bodisi otroških ali odraslih. Poleg otroških in odraslih rolerjev smo specializirani za prodajo ostalih otroških športnih proizvodov kot so drsalke, floorball oprema, longboardi, deske, skiroji ter oblačila za športnike po naročilu. Rolerji za najmlajše so idealni za majhne otroke, ki jih želite popeljati v svet rolanja, saj so otroški rolerji nastavljivi in primerni za vse starosti, seveda pa imamo v naši ponudbi tako otroške rolerje, kot tudi odrasle. Podpisano imamo pogodbo s podjetjem Tempish za slovenski, hrvaški in srbski trg, ki razvija in proizvaja rolerje, otroške in odrasle ter ostalo opremo od longboardov do drsalk. Naša skrb so zadovoljne stranke in prepričani smo, da vas bodo otroški rolerji prepričali.

Rolerji – otroški ali odrasli na voljo po ugodni ceni

Vse več ljudi se ukvarja z rolanjem. Rolerji, tako otroški kot odrasli so primerni za vožnjo v službo, družinsko vožnjo na sladoled, mlajši pa jih že uporabljajo tudi za različne trike. Povedati želimo, da so rolerji primerni tako za najmlajše začetnike, kot starejše, ki se želijo ukvarjati s hitrostnim rolanjem ali izvajati akrobatiko. V našem podjetju lahko izbirate med različnimi znamkami rolerjev, otroških in odraslih, med katerimi je izjemno priljubljeno podjetje Tempish, ki proizvaja kvalitetne otroške nastavljive rolerje, ki so trpežni in na voljo po izjemno ugodni ceni. Takšnega razmerja med kvaliteto in ceno ne boste našli nikjer. Otroški rolerji so idealno rojstnodnevno darilo za vaše najmlajše, še posebej če so to prvi rolerji, ki jih bodo popeljali v čudovit svet rolanja. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o rolerjih, otroških ali odraslih nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Rolerji za najmlajše – popeljite ga v svet rolanja

nastavljivi rolerjiRolanje je čudovita rekreacija, obenem pa lahko služi kot preživljanje prostega časa s prijatelji ali družino. Zato je pomembno, da se vaš najmlajši že kot otrok nauči rolati. Rolerji za najmlajše so tako idealno darilo ali nakup in prepričani smo, da bodo vaši otroci izjemno uživali. Rolerji za najmlajše so na voljo po izjemno ugodni ceni, obenem pa nudimo različne modele in barve otroških rolerjev, ki se jih bodo otroci spominjali kot prve rolerje. V kolikor so vaši otroci že starejši, imamo v naši ponudbi tudi rolerje za začetnike, s katerimi se bodo naučili rolati. Prepričani smo, da boste v ponudbi našli rolerje za vsakogar, tako otroške, kot odrasle za akrobatiko ali hitrostno rolanje.

Morda ti bo všeč tudi...