Rolerji

Rolerji za odrasle in otroški rolerji po ceni, ki vas bo navdušila. V podjetju B2MS d. o. o. , mladem družinskem podjetju, se ukvarjamo s svetovanjem, zastopanjem in distribucijo. Specializirano smo za prodajo športnih proizvodov, kot so rolerji, drsalke, kotalke, deske, longboardi, skiroji, oblačila za športnike po naročilu, unikatne športne nogavice itd. Naš celotni prodajni progam obsega tako izdelke za odrasle kot za otroke. Naši proizvodi so namenjeni rekreativnim športnikom in tudi profesionalnim. V naši ponudbi lahko najdete kakovostne rolerje za odrasle in otroške rolerje, hokejske rolerje, ščitnike za rolerje in ostalo opremo za rolanje. Ogledate si jo lahko na naši spletni strani, kjer lahko tudi opravite svoj nakup v naši spletni trgovini. Za vse informacije o rolerjih in ostali športni opremi pa smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte.

Rolerji

Otroški rolerji – velikost koles je pomembna za začetnike

Otroški rolerji iz naše ponudbe so varni in trpežni, hkrati pa ponujajo veliko mero udobja. Če je vaš otrok še začetnik na rolerjih, morate pri izbiri otroških rolerjev biti še posebno previdni. Najbolj pomembno je, da izberete kakovostne otroške rolerje, ki bodo varni in udobni, in se bo lahko otrok na njih naučil zanesljivo in varno rolati. Za začetnike v rolanju je zato velikost koles zelo pomembna. Najboljše je, da izberete rolerje z večjimi kolesi. Na takšnih otroških rolerjih se bo vaš otrok lažje naučil veščin rolanja in pridobil osnovno znanje in spretnosti na rolerjih. V naši ponudbi otroških rolerjev boste našli tudi nastavljive otroške rolerje. Gre za otroške rolerje, ki dobesedno rastejo z vašim otrokom. To so odlični prilagodljivi rolerji, pri katerih je mogoče prilagoditi velikost rolerja velikosti stopala vašega otroka. Rolerji tako rastejo skupaj z vašim otrokom oziroma njegovim stopalom, prilagajanje pa je zelo enostavno in hitro.

Rolerji in ostala oprema

V naši ponudbi lahko najdete kakovostne rolerje za odrasle in otroške rolerje po zelo ugodni ceni. Ponujamo vam pestro izbiro modelov, ki so na voljo v različnih dizajnih, barvah in velikostih. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami vezalk. Naša ponudba zajema tudi rolerje z večjimi kolesi, pa tudi hokejske rolerje. Ne spreglejte tudi naše ponudbe opreme in rezervnih delov za rolerje. Ščitniki za rolerje, zavore in drugi rezervni delo so vam na voljo po zelo ugodnih cenah. Naj bo varnost na rolerjih vedno na prvem mestu. Za to pa lahko poskrbite tako, da nabavite kakovostne ščitnike za rolerje, zavore in ostalo zaščitno opremo.

Hokejski rolerji – pestra ponudba po dostopnih cenah

V naši ponudbi rolerjev boste našli odlične hokejske rolerje TRITON BLACK STORM. Gre za odličen model hokejskega rolerja, ki je narejen za inline hokej v kolekciji Tempish. Rolerji so oblikovani za napredne in izkušene inline hokejiste. Ta model je zasnovan predvsem za inline hokej, ki se igra na betonu ali asfaltu. Omenjeni hokejski rolerji so močni, trpežni in udobni. Zelo lahka in čvrsta lupina čevlja ima odlično anatomsko oblikovanje in optimalno zaščito na področjih, kjer je to potrebno. Rolerji imajo izjemno nabreknjeno lupino okrog gležnja in notranji povoj iz spominske pene, kar zagotavlja odlično kontrolo rolanja in udobno počutje. Notranji vložek rolerja ima anatomsko obliko. Podvozje hokejskega rolerja je pritrjeno na čevelj z jeklenimi kovicami in pod peto z 1 parom bakrenih zakovic. Čevelj je opremljen z zamenljivim zaščitnim mehanizmom na zunanji in notranji strani. V komplet pa je vključen tudi rezervni komplet teh ščitnikov za rolerje. Hokejski rolerji so na voljo v različnih številkah, tudi otroških. Cena rolerjev za hokej pa je zelo ugodna.

Otroški rolerji

Posebni hokejski otroški in odrasli rolerji ULTIMATE SH 35

V naši ponudbi boste našli tudi posebne hokejske rolerje za odrasle in otroške rolerje ULTIMATE SH 35, ki so namenjeni tako rekreativnim športnikom kot tudi za tekmovanja v inline hokeju. Dopuščajo srednje in veliko obremenitve, zato so primerni za izkušene igralce na večjih tekmovanjih. Anatomsko oblikovan čevelj rolerja se popolnoma prilega in zagotavlja veliko mero udobja in zaščito stopal.

Rolerji – odličen način za rekreacijo

Rolanje je v Sloveniji izredno priljubljen šport, s katerim se ukvarjajo tako mladi kot tudi starejši. Rolerji so lahko odlično prevozno sredstvo, lahko pa služijo kot sredstvo za ekipno igro, kot je hokej na rolerjih. Naša ponudba obsega tako rolerje za otroke kot za odrasle. V ponudbi rolerjev za otroke boste našli nastavljive rolerji in tudi rolerje z velikimi kolesi, ki primerni predvsem za začetnike na rolerjih. Če vas zanima več o velikosti koles rolerjev ali potrebujete kakovostne ščitnike za rolerje, ne spreglejte naše ponudbe. Rolerji so lahko tudi odlično darilo. Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer si lahko ogledate tudi cene rolerjev, ki so pri nas več kot ugodne. Svoj nakup opravite enostavno v naši spletni trgovini, mi pa bomo poskrbeli, da bodo vaši novi rolerji v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.

Morda ti bo všeč tudi...