Rolkanje

Rolkanje, pogovorno pogosto imenovano kar skejtanje, je zelo priljubljena vrsta (rekreativnega) športa, na krajših razdaljah pa se rolka/deska včasih uporablja celo kot alternativno prevozno sredstvo.  Ste vedeli, da se je rolkanje pravzaprav razvilo iz surfanja? Ko na voljo ni bilo dovolj valov, so bili privrženci surfanja prisiljeni, da »izumijo« rolkanje. Osnovni pripomoček za rolkanje je seveda kakovostna deska. Če se zanimate za rolkanje, vas vabimo v spletno trgovino B2MS. V njej boste našli vse potrebno za rolkanje, tam pa vas med drugim prav tako čakajo kvalitetni rolarji.

Rolkanje

Bi želeli preizkusiti rolkanje? Poiščite pravo desko zase!

V naši trgovini ste dobrodošli tako tisti, ki rolkanje šele spoznavate, kot vsi, za katere je rolkanje že vrsto let velika strast. Na enem mestu smo zbrali raznolik nabor desk za rolkanje. Odločite se lahko za klasični skateboard za rolkanje  ali pa za longboard deske za rolkanje (na voljo je tudi mini logboard). Izbirajte med različnimi dimenzijami, trdoto koles, dizajni ipd. Skupna značilnost vseh pripomočkov za rolkanje je, da omogočajo optimalno stabilnost in varnost med rolkanjem. Začetniki v rolkanju boste z njimi izredno hitro usvojili osnovne spretnosti, tisti zelo izkušeni pa se boste preizkušali v še drznejših trikih kot doslej in spravili svoje znanje rolkanja na še višjo raven.

Kateri rolarji so najboljši oziroma na kaj morate paziti pri nakupu?

Vas morda bolj kot rolke oz. deske za rolkanje zanimajo rolarji? Gre za odličen pripomoček za rekreacijo, še posebej v toplejših dneh, ki vam omogoča, da se zabavate, medtem ko počnete nekaj dobrega za postavo in zdravje. Kdo pravi, da mora biti rekreacija nujno zlo! Prijetno je lahko združeno s koristnim. Še preden pa se zabava začne, morate ugotoviti, kateri rolarji so resnično najboljši za vas. Pazite, da boste izbrali takšne, v katerih vam je zares udobno. Priporočamo notranje oblazinjenje in posebne prevleke, ki poskrbijo za zračnost in za odvajanje znoja. Izbrani model mora biti obenem izdelan iz dovolj trpežnih materialov, ki zagotovijo, da bodo stopala zaščitena pred morebitnimi udarci. To so torej osnovni napotki, ki jih je smiselno upoštevati. Znotraj tega pa lahko izbirate med različnimi podvrstami, kot so na primer fitnes, freestyle, agressive, inline hokey in tekmovalni rolarji. Izbiro prilagodite svoji stopnji predznanja in glavnemu namenu uporabe. Vas zanima nekoliko bolj umirjena vožnja ali bi se radi preizkusili v različnih trikih? Po kakšnih terenih boste najpogosteje vozili? Če niste povsem prepričani, kateri model izbrati, pred nakupom za nasvet vedno poprosite strokovnjaka oz. prodajalca v specializirani trgovini.

Ščitniki za rolerje so izjemno koristni tudi za tiste najbolj izkušene

Ne glede na izbrano športno dejavnost, mora biti varnost zmeraj na prvem mestu, zato je vsekakor priporočljivo, da se vedno uporabljajo ščitniki za rolerje, predvsem za kolena in za komolce. Čeprav imate morda že veliko izkušenj, niso ščitniki nikoli odveč, saj ne moremo nikoli povsem predvideti vseh situacij. Nedvomno boste mnogo bolj sproščeni, če boste poskrbeli za ustrezno zaščito pri rolanju. Še pomembnejša pa je zagotovo kvalitetna čelada iz trpežnih materialov, ki se jo splača uporabljati.

Prilagodljivi modeli – koleščki za rolerje se zamenjajo povsem enostavno

Predvsem za otroke so dobra izbira modeli, pri katerih se koleščki za rolerje izredno enostavno zamenjajo. Dokler otrok še nima veliko znanja in izkušenj, se načeloma uporabljajo večji koleščki, sčasoma pa prehajate k manjšim koleščkom. Preverite še, ali je mogoče prilagajati velikost čevlja, saj bo posledično možna daljša uporaba. Pametna rešitev pa so velikokrat tudi prilagodljive izvedbe 3 v 1, ki jih je mogoče po želji spremeniti v kotalke ali drsalke.

Rolerji

Rolarji za ženske, moške in otroke ter dodatna oprema za rolerje

Vsi omenjeni podtipi so vam na voljo v ponudbi spletne trgovine B2MS, torej fitnes, tekmovalni, agressive, freestyle, prilagodljivi itn. Pri nas vas čakajo najboljši pripomočki za vso družino – tako za začetnike kot za najzahtevnejše uporabnike. Vsi artikli se ponašajo z izjemno trpežnostjo, udobnostjo in varnostjo, hkrati pa jih odlikujeta modern dizajn ter dostopna cena. Gre za proizvode priznane znamke Tempish, ki se ponašajo z nadpovprečno življenjsko dobo. Naša oprema bo torej v uporabi še vrsto let, ne da bi prišlo do sprememb videza, funkcionalnosti ali varnosti. V naši spletni trgovini vas seveda čakajo še čelade in ščitniki ter dodatna oprema za rolerje. S tem imamo v mislih dodatne (univerzalne) zavore, varnostne vijake, kovinske zapore s trakom, vložke za notranjost čevlja, zapirala, distančnike ipd. Med posebno oz. dodatno opremo pa sodijo še zračna in udobna športna oblačila različnih velikosti, primerna tako za moške in ženske kot za otroke. Ponujamo pa vam še pripomočke za mnoge druge aktivnosti, ne le za rolkanje in rolanje. To so kotalke, drsalke, klasični in freestyle skiroji ter pripomočki za floorball, nogomet, košarko in namizni tenis. Ponudba je dovolj raznolika, da boste v njej zagotovo našli natanko tisto, kar iščete oziroma potrebujete. V primeru kakšnih koli vprašanj pa ne oklevajte, ampak se obrnite na nas – posredovali vam bomo vse potrebne informacije in vam pomagali pri izbiri.

Morda ti bo všeč tudi...