Sedežne garniture za dnevne sobe: na zalogi različne dimenzije, oblike (na u itd.)

Sedežne garniture za dnevne sobe vam ponujamo v podjetju Emok d. o. o., kjer lahko poleg sedežnih garnitur nabavite tudi ostalo kakovostno pohištvo (mize, omare in tabureje). V našem prodajnem programu boste našli različne moderne in rustikalne sedežne garniture, ki so izdelane iz najboljših materialov, na voljo pa so v različnih dimenzijah in izvedbah, med drugim tudi sedežne garniture na u, kotne sedežne garniture, trosedi, dvosedi in fotelji itd. Na zalogi imamo veliko sedežnih garnitur, zato vas vabimo, da nas obiščete v našem razstavno prodajnem salonu in povprašate o sedežnih garniturah na zalogi. Na naši spletni strani nam lahko preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje o sedežnih garniturah in z veseljem vam bomo poslali katalog.

sedežne garniture dimenzije

Popravilo pohištva in sedežnih garnitur za dnevne sobe

Poleg izdelave sedežnih garnitur za dnevne sobe pa vam ponujamo tudi možnost popravila pohištva oziroma za vas izvajamo prenovo obstoječe opreme, s katero vašemu izrabljenemu pohištvu znova povrnemo izgubljeni sijaj. Za vsa obnavljamo vse vrste tapeciranja: sedežne garniture, klopi, stolice, pisarniške stole, barske stole, posteljne končnice ter ostalo pohištvo in predmete. Glede na stanje, v katerem se vaša sedežna garnitura za dnevno sobo ali katerokoli drugo pohištvo nahaja, ocenimo stanje in določimo obseg popravila. Ponujamo vam zamenjavo prevleke na vaši sedežni garnituri za dnevno sobo, ko je tapetniška prevleka tako poškodovana, da razna popravila ne bi omogočala trajne rešitve. Prav tako ponujamo zamenjavo polnila in popravilo šivov. Če imate v vaši dnevni sobi načeto usnjeno sedežno garnituro, lahko poskrbimo za sanacijo površinskih prask na usnju, vendar le, kadar gre zgolj za površinsko poškodbe barve, ki nimajo vpliva na nosilnost materiala in tip usnja, ki dopušča tako popravilo.

Sedežne garniture: dimenzije in oblike

Naša ponudba sedežnih garnitur zajema rustikalne in moderne sedežne garniture, ki so na voljo v različnih izvedbah, dimenzijah in oblikah, na primer sedežna garnitura na u. Glede na vaš prostor oziroma prostor, ki ga boste v vaši dnevni sobi namenili sedežni garnituri, lahko izbirate med različnimi dimenzijami. Če pa vam nobena od sedežnih garnitur oziroma dimenzij sedežnih garnitur na zalogi ne ustreza, se lahko odločite tudi za izdelavo sedežne garniture po naročilu. V tem primeru ste lahko popolnoma prepričani, da bodo dimenzije sedežne garniture popolne za vašo dnevno sobo. V našem katalogu in na naši spletni strani si lahko ogledate našo ponudbo sedežnih garnitur na u in ostalih oblik sedežnih garnitur. Če pa vas zanima, katere sedežne garniture imamo na zalogi in kdaj, bi jo lahko dobili, vas vabimo, da nas kontaktirate ali pa nas obiščete v našem razstavno prodajnem salonu.

dnevne-sobe-sedežne-garniture

Rustikalne sedežne garniture za dnevne sobe

Kakovostne in natančno izdelane rustikalne sedežne garniture vam ponujajo veliko udobja. Vaša dnevna soba pa bo zasijala v popolnoma novi luči. Zaradi kakovostnih materialov, ki so uporabljeni pri izdelavi, ste lahko prepričani, da bo življenjska doba vaše nove rustikalne sedežne garniture zelo dolga. Rustikalna sedežna garnitura bo v vaš prostor oziroma dnevno sobo pričarala prav posebno vzdušje. Odločite se lahko za različne dimenzije, če se odločite za sedežno garnituro po naročili. Prav tako pa boste lahko tudi sami izbrali material in barvo prevleke. Ponudbo sedežnih garnitur si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo katalog sedežnih garnitur. Vse informacije o sedežnih garniturah za dnevno sobo na zalogi pa lahko dobite tako, da nas kontaktirate.

Moderne sedežne garniture za moderne dnevne sobe

Moderne sedežne garniture, ki jih imamo na zalogi ali pa jih za vas izdelamo po naročilu v različnih dimenzijah, se lahko pohvalijo z vrhunsko izdelavo in dovršenim dizajnom. Moderne sedežne garniture za moderne dnevne sobe so narejene iz obstojnih materialov, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Moderne sedežne garniture so na voljo v različnih dimenzijah, materialih (iz blaga ali usnjene) in oblikah (sedežna garnitura na u, kotna sedežna garnitura s počivalnikom itd.). Moderne sedežne garniture so udobne in estetsko dovršene, poleg tega pa ponujajo veliko prostora za počitek in druženje z družino in prijatelji.

Na zalogi imamo veliko sedežnih garnitur

Če iščete sedežno garnituro, ki bo zadovoljila vaše zahteve po kakovosti in udobju, potem je izbira sedežne garniture Emok za vašo dnevno sobo prava izbira. Naša ponudba sedežnih garnitur je zelo raznolika in bogata, na zalogi pa imamo vedno veliko sedežnih garnitur, zato bo vaša nova sedežna garnitura že v kratkem času lahko v vaši dnevni sobi. Za vse informacije smo vam na voljo v našem prodajnem salonu vsak delovnik od 8. do 15., na telefonski številki 05 38 000 50 ali preko elektronske pošte info@emok.si. Na naši spletni strani pa boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo katalog sedežnih garnitur, ki ga lahko v miru prelistate in se odločite za vašo novo sedežno garnituro na u ali katero od drugih oblik sedežnih garnitur.

Morda ti bo všeč tudi...