Sedežne po naročilu omogočajo veliko prilagodljivost

Nakup nove sedežne lahko terja od vas veliko energije in predvsem časa. Temu se lahko enostavno izognete, če se odločite za sedežno po naročilu, ki vam nakup bistveno olajša in prihrani veliko slabe volje. Oblazinjeno pohištvo po naročilu omogočajo dimenzijske prilagoditve vašim željam in zahtevam prostora.

Na ta način predstavljajo primerne rešitve za umestitev sedežne garniture v prostor z nadstandardnimi dimenzijami oziroma oblikami, kot so na primer polkrožne stene, poševne stene ali nepravilni koti. V tem primeru izbrani ponudnik natančno izmeri prostor, stene in kote, nato pa sledi izris sedežne garniture.

Na voljo so različni materiali

Pred izdelavo sedežne po naročilu se je potrebno odločiti tudi za material iz katerega bo sedežna izdelana. Izbirate lahko med različnimi materiali kot so na primer mikrotkanine, usnje ali umetno usnje, pri čemer imate neskončne možnosti barvnih kombinacij.

Za kateri material se boste odločili je odvisno predvsem od vaših želja ter življenjskega sloga. Če imate doma majhne otroke ali hišne ljubljenčke, potem raje izberite material, ki se lahko hitro pobriše ali posesa.

Različne možnosti postavitev sedežnih garnitur

Kavči in sofe po naročilu so lahko namenjene le poležavanju, lahko pa se odločite tudi za izvedbo z dodatnim ležiščem. Le to je priročno skrito pod sedežno garnituro in se s posebnim mehanizmom sestavi, ko je to potrebno. Če dodatnega ležišča ne potrebujete, potem se lahko odločite za izvedbo brez njega in vam namesto tega vgradijo dodatne predale, ki vam lahko služijo kot dodaten prostor za shranjevanje stvari.

Če boste sedežno garnituro postavili v kot, potem ne pride v poštev nič drugega kot le kotna sedežna garnitura, ki na ta način optimalno izkoristi prostor. Na drugi strani pa se lahko odločite za izvedbo v obliki dvoseda ali troseda, ki ga postavite ob steno ali na sredino prostora. V tem primeru morate pomisliti tudi na dodatno oblazinjenje hrbtišča.

Več o izdelavi sedežne po naročilu si lahko preberete na https://www.kauch.si/sedezne-garniture-po-meri/.

Morda ti bo všeč tudi...