Senzor gibanja 360

S senzorjem gibanja 360 boste poskrbeli, da bo tisto, kar vam je najbolj dragoceno vedno pod nadzorom, saj tovrstni sistemu pokrijejo celoten prostor. V kolikor potrebujete zunanji senzor gibanja, se odločite za takega z dvojno tehnologijo. Senzorji gibanja opremljeni s kamero, so smiselni povsod, kjer nas zanima, čemu se je alarm sprožil. Bodisi, da se odločite za vgradni ali zunanji senzor gibanja, vam bomo v podjetju Mobicom svetovali pri izbiri pravega modula senzorja gibanja. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o odlični ponudbi senzorjev gibanja 360!

Senzor gibanja 360 – zunanji, vgradni in drugi senzorji gibanja

Senzor gibanja 360Senzor gibanja 360 se uporablja za protivlomne sisteme, kjer se zahteva večja zanesljivost delovanja saj pokrije 360° vidnega polja in je imun na neželene alarme. Deluje na principu dvojne tehnologije – infrardečega in mikrovalovnega senzorja, pri čemer je infrardeči občutljiv na spremembo temperature, mikrovalovni pa odkriva nedovoljene vstope v varovano območje. Vgradni senzorji gibanja se lahko uporabljajo v bankah in sefih pa tudi v zasebnih domovih. V podjetju Mobicom priporočamo vgradni senzor gibanja 360 in sicer infrardeči stropni senzor gibanja 360 , katerega odlikuje QUAD tehnologija. Gre za vgradni senzor gibanja, ki pokrije celoten prostor. V kolikor potrebujete zunanji senzor gibanja imamo pri Mobicomu rešitev v obliki zunanjega senzorja gibanja z dvojno tehnologijo, ki deluje tudi v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah. Modul tega senzorja gibanja se montira na steno, pri čemer je pomembno, da ga umestimo na primerno višino.

Vgradni senzorji gibanja 360, video nadzorni sistemi – senzor gibanja kamera

Senzorji gibanja 360 z uporabo kamere se uporabljajo za varovanje premoženja, oseb in prostorov pa tudi delovnih procesov v podjetjih. Kamere je zelo smiselno montirati ob obstoječih vgradnih senzorjih gibanja, ki sprožijo alarm, da bi lahko dobili sliko dogodka, ki ga je sprožil. V podjetju Mobicom imamo na voljo različne vrste video kamer in senzorjev gibanja 360 s kamero bodisi z IP megapiksel, HD CVI ali analogno tehnologijo. Tovrstni vgradni ali zunanji senzorji gibanja so primerni tudi kot element kontrole pristopa.

senzor gibanja vgradni

Senzorji gibanja 360 – poskrbite za vašo varnost

Senzorji gibanja 360 zaznajo vsakršno spremembo v poslopju, ki ga želite varovati zato se uporabljajo kot protivlomni sistemi. Paziti moramo, da senzorje gibanja bodisi vgradne bodisi zunanje primerno vgradimo na primerno višino stran od naprav na elektromagnetno valovanje, grelnih, hladilnih ali premikajočih se teles. Zunanji senzor gibanja je manj občutljiv na temperaturna nihanja in vlago. V podjetju Mobicom smo pripravili pestro paleto senzorjev gibanja 360, ki bodo zadostili vašim potrebam.

Morda ti bo všeč tudi...