Servis viličarjev

Servis viličarja DobitViličarji so nepogrešljivi v delavnicah, industrijskih obratih, skladiščih in trgovinah. Gre za zelo obremenjene stroje, ki potrebujejo redno vzdrževanje in servis viličarjev, saj lahko le tako z gotovostjo trdimo, da so varni za upravljanje. Servis viličarjev vam je na voljo pri Dobit d.o.o. po zelo ugodni ceni, izvajajo pa ga usposobljeni mehaniki z dolgoletnimi izkušnjami. Poleg rednih servisov viličarjev so vam na voljo tudi različna izredna popravila, saj imamo bogato ponudbo rezervnih delov za viličarje po dostopnih cenah. Servis viličarjev vam je na voljo tako za plinske, električne kot tudi dizelske viličarje. Popravljamo prav vse znamke viličarjev, pa tudi druge delovne stroje. Opravljamo tudi menjavo gum oz. rezanje profila viličarskih gum. Podjetje Dobit d.o.o. poseduje tudi stiskalnico za montažo gum super elastik (novih ali obnovljenih). Seveda pa se lahko odločite tudi za navadne gume z zračnico. Servis viličarjev je potrebno opravljati periodično, saj lahko s tem bistveno podaljšamo življenjsko dobo stroja. Običajno se ga opravlja na 350 delovnih ur oz. po navodilih proizvajalca, vendar ne manj kot enkrat letno. Potreba po servisu viličarja je odvisna predvsem od obremenjenosti stroja in pogojih, v katerih ga uporabljamo. Smo izredno hitri in odzivni, saj se zavedamo, da v proizvodnji in drugih industrijskih panogah šteje vsaka delovna ura viličarja.

Rezervni deli za viličarje – hitro in cenovno ugodno

Rezervni deli za viličarje cenaČakanje na rezervne dele za viličarje poskušamo prav tako zmanjšati na najkrajši čas. Zaradi široke mreže dobaviteljev, vam izredno hitro priskrbimo originalne rezervne dele za viličarje vseh znamk. Med rezervne dele za viličarje prištevamo baterije, kolesa, vilice, hidrostatične pumpe, vodilne ležaje, ročice, različne elektronske komponente in še bi lahko naštevali.
Pravočasni servis viličarja zagotavlja varno delovanje in preprečuje nastanek resnejših poškodb na delovnem stroju, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete v naših delavnicah v Limbušu. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo preko telefona in elektronske pošte.

Morda ti bo všeč tudi...