Servis vozil Špan zagotavlja kakovostne preglede in popravila vozil

Servis vozil je nujna stvar za vsakega voznika osebnega, gospodarskega ali tovornega vozila, saj s tem preprečite okvare motorja in z njim povezane velike stroške popravila, obenem pa zagotovite svojemu vozilu dolgo življenjsko dobo. Živimo v času, ko v vozilu preživimo velik del svojega življenja, nekateri imajo vsakdanje delo povezano z vožnjo v osebnem ali gospodarskem vozilu, spet drugi ga uporabljajo za vožnjo v službo, na aktivnosti in za vikend izlete po Sloveniji in v tujino. Kakovostno in brezskrbno uživanje v vožnji bodo zagotovili le redni servisi vozil, zato je nujno, da pripeljete vozilo v naš center na nekje 15.000 prevoženih kilometrov, odvisno od znamke avtomobila, v kolikor pa letno naredite manj kilometrov je priporočljivo, da se vseeno oglasite in preverimo predvsem stanje motornega olja, ki s časom izgublja svoje lastnosti in ga je potrebno zamenjati, seveda pa hitro in natančno pregledamo tudi ostale dele vozila. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni, saj zagotavljamo kakovosten servis vozil vseh znamk po ugodni ceni, obenem pa nudimo tudi ostale storitve kot so nakup originalnih dodatnih delov za avtomobile, ličarske storitve in nakup novih ter rabljenih vozil.

Servis vozil – udobna in varna vožnja ter dolga življenjska doba

Servis vozil, ne glede na to za katero vrsto in znamko gre je priporočljivo opravljati redno, enkrat letno oz. na približno 15.000 prevoženih kilometrov in čeprav marsikdo trdi, da lahko vozila na servis peljemo manj pogosto, vam reden servis vozil na pooblaščenem servisu prinese številne prednosti. Ena najbolj pomembnih razlogov, zakaj peljati vozilo na reden servis je vsekakor ta, da servis podaljša življenjsko dobo vozila. Reden servis vozil bo pravočasno odkril morebitne manjše napake in poškodbe na vozilu, s tem pa boste preprečili večje poškodbe in celo okvaro motorja, ki pripelje k večjim stroškom popravila, seveda pa bo redno servisirano vozilo kakovostno delovalo dalj časa. Druga pomembna prednost redno servisiranega vozila je, da boste lahko povsem brezskrbno uživali ob vožnji v avtomobilu, saj mu boste zaupali, da ne bo morebitne okvare sredi vožnje v službo, na izlet ali zgolj po opravkih, obenem pa boste z rednim servisom vozila zagotovili varno vožnjo tako sebi kot tudi ostalim udeležencem v prometu. Zadnji, a ne najmanj pomemben razlog za servis vozil je tudi ta, da boste redno servisirana vozila kasneje lažje prodali in za njih predvsem dobili več denarja, ki ga boste lahko porabili za nakup novega vozila.

Servis vozil – osebnih in gospodarskih

V Avtoservisu Špan vam zagotavljamo kakovostne hitre servise za vse vrste osebnih vozil, obenem pa zagotavljamo tudi redne servise gospodarskih vozil. Od leta 2010 smo pooblaščeni servis Mercedes vozil, tako osebnih kot tudi lahkih dostavnih vozil, na kar smo izjemno ponosni, obenem pa zagotavljamo res kakovostne storitve z ekipo izkušenih in strokovno usposobljenih svetovalcev in serviserjev v delavnici, ki je opremeljena po najsodobnejših standardih, ki jih zahteva prodajalec vozil Mercedes Benz. Poleg servisa mercedes vozil vam v naši delavnici od leta 2010 zagotavljamo tudi pooblaščen servis gospodarskih vozil volkswagen in seat po ugodni ceni. Kakovosten servis seat gospodarskih vozil v Ljubljani zagotavljamo s kakovostnim kadrom, v katerega nenehno vlagamo z različnimi izobraževanji, vse v želji, da zagotovimo kar se da dobre storitve servisa vozil. V servisnem centru zagotavljamo različne servisne storitve od rednega vzdrževanja vozil, servisnih pregledov, popravil v času garancije, menjavo stekel, popravilo alu platišč in ostale vulkanizerske storitve, hrambo pnevmatik in platišč, temeljito kemično čiščenje vozil, poliranje vozila, tehnični pregled in nakup ter montažo dodatne opreme. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni, tako s kakovostjo kot tudi ceno.

Servis Mercedes vozil – hitro in po ugodni ceni

V Avtoservisu Špan se zavedamo, da je na prvem mestu zadovoljstvo strank, zato zagotavljamo le najboljše storitve na področju avtoservisa v Sloveniji, obenem pa smo posebej specializirani in pooblaščeni za servis Mercedes vozil, tako osebnih kot gospodarskih in ponosni smo, da nam stranke zaupajo že vrsto let. Zagotavljamo kakovosten, hiter in cenovno ugoden servis Mercedes vozil, kjer bodo naši serviserji poskrbeli za odpravo majhnih in velikih poškodb in ostalih neprijetnosti, tako da boste lahko po končanem servisu uživali v brezskrbni in varni vožnji v vsakem vremenu, saj boste lahko popolnoma zaupali vašemu vozilu. Poleg mercedes vozil vam v naši delavnici zagotavljamo tudi hiter servis za vse vrste osebnih vozil, kjer v kratkem času uredimo vaše vozilo, pregledamo zavore in blažilce, zamenjamo motorne olje in filtre, uredimo manj zahtevne težave z avto elektriko ter zamenjamo iztrošen akumulator. Nudimo ugodne cene za posamezne sklope popravil, obenem pa delo resnično opravimo hitro, tako da se boste lahko še isti dan odpeljali s svojim vozilom. V kolikor imate glede servisa vozil v našem centru kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, še boljše pa je, če se oglasite osebno v našem podjetju, kjer vam bodo naši strokovnjaki lažje svetovali.

Morda ti bo všeč tudi...