Silvestrovanje naj bo zaključek leta kot se šika

Bliža se praznični čas, ko bomo zaključili staro leto ter polni energije, vtisov in  pričakovanj vstopili v novega. Če nam primanjkuje idej kam bi se v teh dneh podali letošnje leto, nam turistično podjetje Sajko ponuja številne vabljive možnosti.

Biti samski ne pomeni, da se moramo odpovedati primernemu zaključku leta. Zakaj bi silvestrovanje za samske pomenilo osamljenost ali obvezno družbo parov? turistična agencija Sajko ob koncu leta organizira različne izlete, potovanja ali oddihe, kjer bo poskrbljeno za odličen program, udobno namestitev in prijetno družbo. Preostane nam le, da pripravimo kovčke in se z njimi podamo novim dogodivščinam na proti.

Silvestrovanje v toplicah je primerno za vse, ki si želijo zaključek leta združiti z razvajanjem in skrbjo za lastno telo. Pri podjetju Sajko ponujajo silvestrske pakete za bivanje v Termah Čatež in Termah Tuhelj. Za vse, ki si želijo silvestrovanja na obali nudijo enkratno priložnost štiridnevnega mini križarjenja Novoletna Azurna Obala, ki vključuje bivanje na moderni ladji in oglede francoske riviere slavnih, tamkajšnjih mest in znamenitosti. Sejšeli veljajo za tropski raj, otok s sanjskimi plažami z belim peskom, ki jih brez pretiravanja lahko uvrstimo med najlepše na svetu. Turistična agencija Sajko ima na izbiro ugoden in pester sedemdnevni novoletni paket, ki bo poskrbel za mnogo novih dogodivščin in pestro silvestrovanje.

 

 

 

Morda ti bo všeč tudi...