Skf ležaji

SKF ležaji: ugodna prodaja krogličnih, linearnih in ostalih ležajev!

SKF ležaji kakor tudi ležaji ostalih priznanih proizvajalcev so vam na voljo v spletni trgovini podjetja Tuli d. o. o. Na slovenskem trgu smo prisotni že do leta 1991 in v tem času smo pridobili ogromno praktičnega znanja in izkušenj na področju ležajev, linearne tehnike, skodeličnih ležajev, pogonske tehnike in pripadajočega programa, da vam lahko pri izbiri primernega materiala za vaše aplikacije tudi strokovno svetujemo in vam pomagamo pri iskanju ustreznih rešitev za vaše projekte. Smo hitro odzivni, ponujamo dobro tehnično podporo in dobre pogoje pri prodaji ležajev in ostalega materiala. V naši trgovini vam nudimo širok izbor različnih ležajev priznanih proizvajalcev. Za nezahtevne aplikacije lahko za vas dobavimo tudi ležaje nižjega cenovnega razreda. Najbolj prodajana znamka ležajev pri nas je FAG iz skupine Schaeffler, vendar tudi SKF ležaji po prodaji ne zaostajajo veliko. Ležaji so na voljo iz različnih materialov: ležajno jeklo, nerjaveče jeklo (inox), iz različnih polimerov/plastik (POM, PA), s PTFE teflonskimi premazi, keramike (ZrO2, SiN4), s steklenimi kroglicami itd.

Skf ležaji

Ponudba ležajev je pestra in raznolika

V podjetju Tuli d. o. o. vam ponujamo različne tipe ležajev, kot so: kroglični, precizni vretenski, valjčni, konus valjčni, sodčkasti, iglični, ležaji z ohišjem, keramični hibridni, ležajne kroglice, drsni, ležajne puše, ležaji za visoke temperature in še veliko več. Dodatne informacije o posameznih tipih ležajev si lahko ogledate v kategorijah na naši spletni strani, v katalogu, ki ga prav tako najdete na spletni strani, z veseljem pa vam lahko ponudbo predstavimo tudi mi. SKF ležaji so med ležaji izredno iskani, tako kroglični ležaji SKF kot tudi SKF linearni ležaji. Katalog, ki ga lahko najdete na naši spletni strani, združuje kompletno ponudbo SKF ležajev in vam ponuja vpogled v vse informacije, ki vas zanimajo. Katalog je dostopen v pdf obliki na naši spletni strani, več informacij pa lahko dobite tudi tako, da nam preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje ali pa se oglasite na sedežu našega podjetja.

SKF ležaji in ostali proizvodi

SKF je priznan proizvajalec ležajev. Njihovo poznavanja rotirajoče opreme in znanje o tem, kako delujejo strojne komponente ter kako so med seboj povezane z industrijskimi procesi je zadosten razlog, da se mnogo uporabnikov odloča prav za SKF ležaje. Ponujajo široko paleto tehnologij in izdelkov proizvajalcem prvovgradne opreme in poprodajnim strankam po svetu v vseh temeljnih industrijah in v vseh fazah življenjskega cikla opreme. So vodilni svetovni tehnološki ponudnik že od leta 1907 in v tem času so uspeli razviti veliko novih tehnologij, ki jih uporabljajo pri izdelavi svojih izdelkov. SKF ležaji in ležajne enote, tesnila, mehatronika, servis in storitve ter mazalni sistemi – SKF uspeva reševati tudi najbolj zahtevne projekte. SKF katalog ležajev, ki ga lahko brezplačno prenesete iz naše spletne strani, vam ponuja vpogled v široko paleto ležajev (kroglični ležaji, linearni ležaji itd.). Oglejte si katalog, za več informacij pa nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

Katalog SKF ležajev

Okrogla vodila in linearni ležaji oz. puše SKF

Linearni kroglični ležaji (linearna kroglična puša) so sestavljeni iz polimerne kletke s segmenti vodilnih poti iz utrjenega jekla, ki vodijo kroglice v celotnem sistemu. Kroženje kroglic zagotavlja neomejene pomike z nizkim trenjem. Ležaji SKF so na voljo v dveh izvedbah, in sicer seriji LBBR (ISO serija 1) in seriji LBC (serija ISO 3), ki je zamenljiva z drugimi linearnimi krogličnimi pušami SKF. Ležaji SKF so na voljo tudi v različnih sestavih, ki imajo lahka aluminijasta ohišja. V kombinaciji z okroglimi vodili in dodatki SKF se lahko s to celovito ponudbo razvijejo enostavni in stroškovno učinkoviti linearni sistemi vodenja za široko paleto aplikacij. SKF ležaji so vam na voljo v različnih tipih, ki si jih lahko ogledate v katalogu.

Kroglična in valjčna profilna tirna vodila SKF

Linearna tirna vodila so namenjena linearnemu gibanju in vključujejo tirnice in vozičke, ki so izbrani glede na uporabniško aplikacijo. Ker kroglice znotraj linearnih vozičkov neprekinjeno krožijo, so linearna profilna vodila primerna za praktično neomejene hode. Vsi izdelki linearne tehnike SKF so predvideni za modularne sestave. Zato se lahko posamezne komponente, kot so vodila, vozički ali dodatki iz iste serija poljubno kombinirajo med seboj, kar omogoča enostavno prilagajanje različnim aplikacijam linearnega vodenja. V ponudbi so tudi valjčna tirna vodila serije LLU, ki so idealna za uporabo v panogah težke industrije, na primer: obdelovalni stroji za kovine, avtomatizacija, brizganje plastike ali obdelava materiala. Visoka togost, visoka dinamična in statična nosilnost, izjemna vodljivost in učinkovito tesnjenje linearnega vozička SKF so velike prednosti, zaradi katerih so vodila LLU primeren za takšne aplikacije. Na voljo so štirje različni modeli tirnih vozičkov in štiri različne izvedbe tirnic. Ta modularni sistemski pristop omogoča oblikovanje rešitev z visoko zmogljivostjo za široko paleto aplikacijskih zahtev. V podjetju Tuli d. o. o. se poleg prodaje SKF ležajev in omenjenih tirnih vodil ukvarjamo tudi s prodajo linearnih vodil omenjenega proizvajalca. V ponudbi pa boste našli tudi kroglična vretena in matice, linearne aktuatorje itd. Za več informacij pokukajte v katalog SKF ali pa nas kontaktirajte preko ponujenih možnosti na spletni strani.

Morda ti bo všeč tudi...