Skiro – Na novo obujena igrača naših staršev je v veselje celi družini

Kdo bi si mislil, da bo zastarela otroška igrača v današnjem času doživela tak preporod? Vendar pa je skiro dandanes vse kaj drugega kot zgolj otroška igrača. Uporaben je tako za otroke kot odrasle,zelo priljubljen pa postaja tudi v namen izvajanja različnih trikov, namenjen začetnikom in rekreativcem, za freestyle vožnjo, U-rampe in podobno.

Poznamo različne vrste skirojev, ki se med seboj razlikujejo po velikosti, velikosti in številu koles, nosilnosti, višini ter dolžini stojne površine, obstajajo otroški, zložljivi, električni, taki za profesionalno in taki za amatersko rabo.

skiro za otroke

Ena od stvari, ki gotovo botruje veliki popularnosti skiroja, je njegova enostavnost, varnost in praktičnost. Primeren je za premagovanje krajših razdalj, opravljanje različnih opravkov, ali rekreacijo. Vožnja z njim je prijetna in zabavna za celo družino, všeč je tudi otrokom. Za otroke je dovolj varen, saj je na njem zavirati zelo enostavno.

Skiroji za trike so navadno kompleksnejše izdelave od navadnih. Prilagojeni so večjim obremenitvam in imajo zato določene dele ojačane, spuščene ali podaljšane, izdelani pa so tudi iz najkakovostnejših materialov. Kateri pa so najboljši? Najbolj znane blagovne znamke skirojev za trike so Hudora, No rules, Kettler, Stiga, MGP, Jd Bug, Grit, Blunt, District, Bestial Wolf, Chilli.

Za menjavo dotrajanih ali poškodovanih delov skiroja, so na voljo različni rezervni deli, kot so kolesa, zavore, ležaji, stojišča in podobno.

Morda ti bo všeč tudi...