Skiro za otroke

Skiro lahko služi kot prevozno sredstvo, veliko mladih pa ga uporablja kot športni rekvizit za rekreacijo

Skiro predstavlja vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo predvsem med mladimi. Poleg prevoznega sredstva pa ga mladi uporabljajo tudi za zabavo, sprostitev ter rekreacijo. V zadnjih letih je še posebej priljubljeno izvajanje trikov s skirojem, zato je nakup skiroja za otroke vse bolj zaželen.
Skiro dan danes nikakor ni več zgolj modna muha, pač pa je učinkovito prevozno sredstvo, primerno za v šolo, službo, za na igrišče, za zabavo in za druženje z družinskimi člani. S skirojem hitreje premagamo razdaljo med točko A in točko B. Skiro pa je ob tem, ko prispemo na cilj prav tako enostavno tudi pospraviti, saj ga enostavno zložimo in naslonimo na tačko. Nekateri modeli skirojev se lahko pohvalijo celo s trakom za lažje prenašanje skiroja.
Seveda pa je tudi skirojev, tako kot drugih prevoznih sredstev, veliko vrst. Izbiramo lahko med: manjšimi skiroji, skiroji z večjimi kolesi, zložljivimi skiroji, skiroji za izvajanje trikov, skiroji za otroke in skiroji za odrasle. V zadnjih letih pa je vse bolj popularen električni skiro. Gre za skiro, ki ga namesto človeka poganja električna energija in je tako primernejši tudi za premagovanje nekoliko daljših razdalj, saj je nekoliko bolj udoben.

Skiro za otroke

Različne karakteristike skirojev ponujajo možnost specifične rabe posameznega skiroja

Skiroji se med seboj razlikujejo. Razlikujemo lahko njihovo dolžino in višino ter širino stojne površine, ki je navadno namazana z gripom, da noga med vožnjo ne drsi, vožnja pa je tako prijetna in varna. Prav tako se razlikujejo po velikosti in kakovosti koles. Veliko strank se zaradi pestre izbire sprašuje, kako izbrati pravi skiro zase ali za svojega otroka. Izbira skiroja je odvisna od tega, kako in v kakšen namen se bo skiro uporabljal. Skiro z večjimi kolesi bo zagotovil udobnejšo vožnjo, medtem ko bo skiro z manjšimi kolesi bolj okreten in bo tako hitreje zavijal. Zavora pri skirojih je pri večini modelov nameščena na zadnjem kolesu in se jo aktivira s pritiskom nanjo. Redki modeli imajo ročno zavoro na krmilu, z zavoro na zadnjem kolesu skiroja se zavira hitreje in enostavneje.

Pestra izbira različnih modelov skirojev za otroke in za odrasle

Si je tudi vaš otrok zaželel skiro in ste pravkar pred nakupom skiroja za otroke? V trgovini B2MS se lahko pohvalimo s pestro izbiro najrazličnejših modelov skirojev za otroke in odrasle, ki so izdelani iz kakovostnih in trpežnih materialov, njihova življenjska doba pa bo tako dolga. Stranke lahko izbirajo med klasičnimi skiroji in freestyle skiroji, ki se lahko pohvalijo z različnimi karakteristikami. Eden izmed zelo prodajanih modelov freestyle skirojev je VIPER STUNT 110 AL skiro, ki ima krmilo narejeno iz eloksiranega aluminija. Oksidiran izgled je neke vrste kemično-toplotna obdelava izdelkov iz aluminija. Med eloksiranjem se ustvari na obdelani površini oksid, ki je zaščitna plast aluminija, zaradi tega ta sloj ne oksidira več in sam aluminij je tako zaščiten pred oksidacijo. Skiro iz kategorije DIRT SCOOTERS BOSS II je zasnovana tako, da ga lahko stranke uporabljajo na različnih terenih: pobočjih, BMX poteh, kolesarskih stezah, skate parkih in drugih podlagah. Skiro je okreten in omogoča fleksibilno in dinamično vožnjo. V naši ponudbi pa se nahaja tudi profesionalni freestyle skiro ROXOR je opremljen z vsem, kar je potrebno za izvajanje najboljših trikov. Privlačna konzervativna oblika kaže na njegovo kakovost. Popolna izdelava v vsaki podrobnosti, kakovostni materiali in robustna konstrukcija TEMPISH ROXOR skiroja daje uporabniku samozavest.

Ob nakupu skiroja je priporočljivo poskrbeti tudi za varnostno in dodatno opremo skiroja

Ker se zavedamo, da je po nakupu skiroja velikokrat potrebno dokupiti dodatno opremo za skiro smo v trgovini B2MS s skiroji pripravili tudi pestro izbiro rezervnih delov za skiroje. Stranke lahko izbirajo med različnimi kolesi za skiro, zavorami, gripi, sponkami, objemkami in ročaji. Vse to, da bo vaša vožnja s skirojem še udobnejša, varnejša in bolj dinamična. Ob vožnji s skirojem pa ne smemo pozabiti na varnost, zato vam ob nakupu skiroja za otroke priporočamo tudi nakup čelade za skiro, ki bo osebo zaščitila pred udarci ob morebitnem padcu.

Kolesa za skiro

Pestra ponudba druge športne opreme v naši trgovini B2MS

Ob skirojih za otroke pa vam v trgovini s skiroji B2MS ponujamo še drugo športno opremo. Izbirate lahko med pestro ponudbo skateboardov in longboardov, drsalk, rolerjev in koles. Prav tako ne manjka opreme za košarko in druge športe z žogo.
Vas zanima več o skirojih za otroke? Kontaktirajte nas po telefonu ali nam pišite po e-pošti in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam pred nakupom skiroja še zastavljajo ter vam tako pomagali pri nakupu skiroja za otroke, ki si ga vaš malček že tako zelo želi. Po nakupu skiroja za otroke bomo poskrbeli tudi za varno dostavo vašega naročila na vaš dom in tako poskrbeli za enostavno, hitro in prijetno izkušnjo nakupa.

Morda ti bo všeč tudi...