Skladišče v najem: oddamo skladišče za talno, regalno … skladiščenje

Potrebujete najem skladišča? Na pravem mestu ste – ugodno oddamo skladišča

Skladišče je primerno opremljen prostor za skladiščenje različnih proizvodov in materialov. Skladiščenje določenih zahtevnih materialov, kot so prehrambni, farmacevtski, kemijski in kozmetični proizvodi, zahteva primerno opremljena skladišča, ki zagotavljajo vse ustrezne pogoje za primerno skladiščenje. In prav takšna skladišča lahko najamete pri podjetju Oblč. Oddajamo skladišča v najem z več kot 7.000 paletnimi mesti za skladiščenje zahtevnih proizvodov, zagotavljamo pa tudi notranjo distribucijo. Potrebujete regalno ali talno skladiščenje? Prepustite delo nam. Zagotavljamo vam ustrezno skladiščenje v naših sodobno opremljenih in ustreznih skladiščih. Poleg skladiščnih prostorov pa oddajamo tudi druge poslovne prostore, ki so primerni za proizvodne in storitvene dejavnosti.

Oddam skladišče

Oddamo primerno opremljena skladišča za skladiščenje najrazličnejšega blaga

V podjetju Oblč se zavedamo, kako pomembno je primerno skladiščenje v skladiščih, zato se vsak dan trudimo, da svojim strankam zagotovimo vrhunsko storitve na področju skladiščenja. Naša skladišča so primerno opremljena s sodobno opremo, lokacija skladišč pa je idealna. Naša skladišča, ki jih oddajamo v najem, se nahajajo v neposredni bližini avtoceste, natančneje le kilometer stran od avtocestnega izvoza Ljubljana – Karavanke in le 5 kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika, v poslovni coni Primskovo v Kranju. V neposredni bližini skladišč je vsa potrebna infrastruktura (banka, policija, carina, pošta). Najem skladišča vključuje tudi uporabo drugih (pomožnih) prostorov, kot so elektro soba, polnilnica akumulatorjev, hladilna postaja, plinska kotlovnica itd.

Cenovno ugodna in sodobno opremljena skladišča v najem

Regalna skladiščaKakovostno in ustrezno skladiščenje je ključnega pomena za uspešnost podjetja, zato morajo biti skladišča za skladiščenje primerno opremljena. In takšna so skladišča na najem, ki jih oddajamo v podjetju Oblč. Poskrbeli bomo za prevzem in izdajo blaga, varovanje, smotrno razporedili blago v skladišču (regalno, talno skladiščenje), poskrbeli za red in čistočo in izvajanje zakonskih predpisov. Če potrebujete sodobno opremljeno skladišče za skladiščenje tudi najbolj zahtevnih proizvodov, nas kontaktirajte. Najem skladišča pri nas je pametna odločitev.

Morda ti bo všeč tudi...