Skladiščenje blaga

Skladiščenje blaga pod posebnimi pogoji: najem ustreznega skladišča je ključnega pomena

Najem skladiščaNeustrezno skladiščenje blaga lahko povzroči celo vrsto neprijetnosti, ki so povezane z okvaro ali poškodbo blaga ter s finančnim vidikom. Zato je skrb za primerno oziroma ustrezno in varno skladiščenje blaga, še posebno blaga, ki potrebuje skladiščenje blaga pod posebnimi pogoji, ključnega pomena. V podjetju Oblč oddajamo skladišča v najem po ugodni ceni. Naša skladišča so primerno opremljena z najbolj sodobno opremo, poskrbimo pa tudi za notranjo distribucijo. Naj omenimo, da izvajamo skladiščenje najbolj zahtevnih materialov, kakršni so farmacevtski izdelki, kemijski izdelki, izdelki prehrambne in računalniške tehnologije itd.

Skladiščenje farmacevtskih izdelkov oziroma blaga v naših skladiščih v najem

Skladiščenje farmacevtskih izdelkov terja vrhunsko opremljena in varna skladišča, kjer je zagotovljeno skladiščenje pod posebnimi pogoji. Tudi v podjetju Oblč se zavedamo, da farmacevtski izdelki in blago zahtevajo posebno pozornost in da je skladiščenje takšnega blaga zahtevna naloga. Skladiščenje farmacevtskih izdelkov v skladiščih, ki jih boste najeli pri nas, se lahko postavi ob bok specializiranim farmacevtskim skladiščem. Naša skladišča v najem so namreč opremljena z najbolj sodobno opremo in tehnologijo, zato vam lahko zagotovimo popolnoma varno skladiščenje vašega blaga. Pri nas lahko vzamete v najem skladišče, ki ustreza vsem pogojem za varno skladiščenje farmacevtskih izdelkov in blaga, saj naša skladišča izpolnjujejo vse pogoje za urejeno in varno skladiščenje.

Varno skladiščenje blaga

V našem skladišču razpolagamo s kar 7.000 paletnimi mesti, naš objekt je ustrezno opremljen s tremi nakladalnimi rampami in sodobnim kamionskim uvozom. Za varnost skladišč in objekta je poskrbljeno s sodobnim video nadzorom, sistemom vodnega gašenja, odvodom dima in toplote in avtomatskim javljanjem gasilski brigadi Kranj v primeru požara. Prepričani ste lahko, da bo skladiščenje blaga v naših skladiščih, ki jih oddajamo v najem, strokovno, varno in ustrezno.

Lokacija skladišč v najem

Skladiščenje blaga izvajamo v skladiščih, ki se nahajajo v industrijski coni Primskovo v Kranju na Gorenjskem. Objekt se nahaja v bližini glavnega mesta Ljubljane in mednarodnega letališča Jožeta Pučnika, le kilometer stran od avtocestnega izvoza Ljubljana-Karavanke. Skladišča, ki jih oddajamo v najem, imajo vso potrebno dokumentacijo in uporabna dovoljenja za skladiščenje blaga in zahtevnih materialov ter farmacevtskih izdelkov, ki potrebujejo skladiščenje pod posebnimi pogoji. Velikost objekta je približno 7.000 m2, v katerem se nahajata dve skladišči za najem.

Skladiščenje blaga pod posebnimi pogoji

Skladiščenje blaga

Ustrezno skladiščenje blaga bo preprečilo finančne izgube, vi pa ste lahko prepričani, da bomo v podjetju Oblč poskrbeli za ustrezno skladiščenje blaga. Izvajamo skladiščenje farmacevtskih in ostalih izdelkov pod posebnimi pogoji, saj nam to omogočajo sodobno opremljena skladišča in oprema, s katero razpolagamo. Če potrebujete kvalitetno in zanesljivo storitev skladiščenja blaga, potem je podjetje Oblč zagotovo pravi naslov za vas.

Morda ti bo všeč tudi...