Skuter cena

Skuter lahko po ugodni ceni kupite v podjetju KMC d. o. o. Skuter je izredno priljubljeno vozilo, s katerim se boste lahko udobno pripeljali povsod. Če ste naveličani čakanja v koloni, ko se zjutraj vozite v službo, potem je skuter odlična rešitev za vas. Pri nas lahko nov skuter kupite po zelo ugodni ceni, ponujamo pa vam tudi plačilo skuterja na obroke. Motorji skuterji, maxi skuterji Yamaha, moto oprema, navtična oprema in še in še. Vse to vam ponujamo v podjetju KMC d. o. o. iz Ljubljane. Obiščite nas v našem prodajnem salonu in z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo skuterjev in ostalih motorjev po ugodni ceni. Ponujamo pa vam tudi testno vožnjo s skuterji, da se boste še lažje odločili za ugoden nakup.

skuter cena

Skuterji 50 ccm – najboljši Yamaha skuterji po ugodni ceni

Med najbolj priljubljenimi in najbolj prodajanimi skuterji pri nas je zagotovo Yamaha skuter AEROX R 2017. Gre za najprivlačnejši 2-taktni športni skuter, ki so ga do sedaj izdelali pri Yamahi. Zasnova njegovega oklepa bo pritegnila marsikateri radovedni pogled, pohvali pa se lahko z izjemnim pospeškom, za kar poskrbi tekočinsko hlajen 3-taktni 50 ccm agregat. Vrhunska značilnost tega 50 ccm skuterja je tudi instrumentalna LCD plošča z izjemnimi specifikacijami ter predal pod sedežem za shranjevanje čelade. Omenjeni skuter 50 ccm je športni skuter z izjemnimi specifikacijami. Na voljo pa so tudi ostali modeli skuterjev 50 ccm, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v našem prodajnem salonu v Ljubljani. Ponujamo vam vrhunske nove skuterje po najboljši ceni.

Novi motorji skuterji: izredno priljubljeno prevozno sredstvo

Prodaja novih skuterjev iz leta v leto narašča, saj se lahko s skuterjem brezskrbno peljemo kamorkoli želimo in ne tvegamo, da bomo obtičali v kakšnem prometnem zastoju. Primeren je za v službo, v trgovino, na krajši izlet itd. Nakup novega skuterja se bo pri nas zelo izplačal, saj ga lahko po ugodni ceni kupite takoj ali pa se odločite za plačilo na obroke. Postanite tudi vi ponosen lastnik novega skuterja.

skuter 50 ccm

Maxi skuterji Yamaha – večji in zmogljivejši skuterji za brezskrbno vožnjo

Maxi skuterji Yamaha so večji in močnejši skuterji, z motorjem od 250 do 850 ccm in z večjim okvirjem od klasičnih skuterjev. Maxi skuterji Yamaha so opremljeni z večjimi kolesi, narejeni pa so tako, da je teža bolj enakomerno razporejena, stabilnost na cesti pa je izjemna. Obiščite naš salon in si oglejte maxi skuterje in ostale skuterje po ugodnih cenah.

Morda ti bo všeč tudi...