Smrekovi peleti

Smrekovi peleti sodijo med najpogosteje uporabljeno vrsto ogrevanja z uporabo naravnih virov, ki je postala v sodobnem času najpreprostejši, najmodernejši in najbolj poceni način ogrevanja objektov. Če ogrevanje z uporabo naravnih materialov primerjamo s klasičnim načinom ogrevanja s kurilnim oljem, ugotovimo, da smo pravzaprav deležni velikega prihranka pri ogrevanju, pa tudi mnogih drugih prednosti. Smrekovi peleti so danes na trgu zelo razširjeni, vendar pa je potrebna pri nakupu velika previdnost, saj nam ponudniki nudijo pelete različnih kakovosti in z različno vsebnostjo vlage (le-ta mora biti izjemno nizka). Cene smrekovih peletov najvišje kakovosti si lahko ogledate tudi v podjetju EVJ Elektroprom, v katerem se zavedamo, da je ogrevanje s peleti danes najboljši način ogrevanja, s katerim lahko prihranimo in poskrbimo za čistejše okolje.

smrekovi peleti

Smrekovi peleti – cena odvisna od kakovosti?

Cene smrekovih peletov so na trgu dokaj različne, vendar pa to ni edini dejavnik, na katerega moramo biti osredotočeni pri nakupu smrekovih peletov. V podjetju EVJ Elektroprom vam svetujemo, da se osredotočite predvsem na kakovost peletov in na njihovo sestavo, pozorni pa bodite tudi na vsebnost vlage in morebitnih aditivov. Manjša, kot je vsebnost vlage, večja je kakovost peletov in boljšega izkoristka pri ogrevanju bomo deležni. Cene smrekovih peletov so v našem podjetju v odličnem razmerju z njihovo kakovostjo, za zadovoljstvo strank pa skrbimo tudi s strokovnimi nasveti in pomočjo pri izbiri primernih peletov. Če iščete smrekove pelete ugodno, smo v EVJ Elektroprom zagotovo pravi naslov.

smrekovi peleti cena

Smrekovi peleti za nižje stroške ogrevanja

Smrekovi peleti so bio gorivo, ki je prijazno do okolja in zdravja, pa tudi do denarnic uporabnikov. Če želimo znižati stroške ogrevanja in poskrbeti za ugodno bivalno klimo, je uporaba smrekovih peletov vsekakor pravi način. Smrekovi lesni peleti nimajo škodljivega vpliva na naravo, dva kilograma smrekovih peletov pa lahko primerjamo s kurilno vrednostjo litra kurilnega olja. Pri tem naj omenimo, da so cene omenjenih goriv med seboj neprimerljive. V podjetju EVJ Elektroprom lahko izbirate tudi med smrekovimi ali bukovimi peleti, saj imajo oboji visoko učinkovitost ogrevanja in omogočajo prihranek, ki ga ne moremo primerjati s prihrankom pri nobenem drugem načinu ogrevanja. Izberite najcenejši način ogrevanja in tudi sami prispevajte k bolj zdravemu okolju.

Morda ti bo všeč tudi...