Sončna elektrarna za vikend

V Sloveniji je v zadnjih letih gradnja sončnih elektrarn postala pravi trend, kar priča o tem, da so ljudje vse bolj okoljsko ozaveščeni. Sončna elektrarne za svoje delovanje uporablja energijo sonca, ki jo pretvori v električno energijo. Gre za popolnoma obnovljiv vir energije, ki je, poleg vsega, brezplačen. Sončna elektrarna za lastno rabo ali za vikend je okolju prijazna, saj izrablja popolnoma obnovljiv vir energije – sonce. Posamezniki se odločajo za postavitev sončne elektrarne na strehe svoje hiše, pa tudi na strehe vikendov in si na tak način zagotovijo samooskrbo z električno energijo. Na ta način si znižajo stroške električne energije v gospodinjstvu. S postavitvijo sončne energije na vikend postanejo popolnoma neodvisni od ponudnika električne energije, poleg tega pa imajo konstantno elektriko v svojem vikendu ali hiši. Donos hišne sončne elektrarne je v večini primerov dovolj velik, da lahko odvečno energijo prodamo nazaj v omrežje. Cena investicije se povrne v približno 15 letnih. Sončna elektrarna za vikend ali hišo za lastno uporabo je pametna investicija tudi z vidika rasti cen električne energije.

Sončna elektrarna za vikend

Sončna elektrarna: najvišji donos na vložena sredstva

V podjetju Sol navitas stremimo k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike. Naše sončne elektrarne dajejo investitorjem najvišji donos na vložena sredstva in zagotavljajo učinkovito delovanje najmanj 30 let. V naši ponudbi so ceno ugodne hišne sončne elektrarne in sončne elektrarne za vikende ali mini otočne elektrarne. Nudimo vam tri osnovne sete mini otočnih elektrarn ali sončnih elektrarn, ki so primerne za postavitev na streho vašega vikenda ali hiše: mini (možna priključitev porabnikov do 300 W – hladilnik, TV, varčne sijalke itd.), midi (možna priključitev porabnikov do 500 W – hladilnik, TV, varčne sijalke, radio itd.) in maksi (možna priključitev porabnikov do 1000 W – hladilnik, TV, varčne sijalke, radio, črpalka za vodo itd.). Sončno elektrarno za lastno uporabo v hiši ali vikendu lahko postavi vsak, ki je tudi lastnik merilnega mesta v stavbi. Za postavitev sončne elektrarne na strehi vikenda ali vaše hiše ne potrebujete gradbenega dovoljenja, potrebno pa je pridobiti soglasje za priključitev pri distribucijskem operaterju. Če izberete našo ponudbo izgradnje sončne elektrarne na ključ, vam vso potrebno dokumentacijo priskrbimo mi. Prav tako pa bomo poskrbeli za kvalitetno montažo vaše nove male hišne sončne elektrarne.

Razmišljate o postavitvi sončne elektrarne na streho vašega vikenda?

Če ste med tistimi, ki razmišljate o postavitvi sončne elektrarne za lastno rabo, potem se obrnite na nas. Z izgradnjo sončnih elektrarn na strehah vikendov ali hiš imamo veliko izkušenj. Prepričani smo, da se vam bo investicija izplačala, saj ne le, da si boste znižali stroške elektrike, presežek boste lahko prodali sončno elektrarno nazaj v omrežje. Sončna elektrarna za vikend ali hišo za lastno rabo oziroma samooskrbo vam zagotavlja najvišji donos na vložena sredstva. Poskrbeli pa bomo tudi za redno vzdrževanje in čiščenje vaše sončne elektrarne.

donos sončne elektrarne

Morda ti bo všeč tudi...