Vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart napoveduje, kaj se nam bo zgodilo v prihodnosti. Strokovnjaki so prepričani, da njegova zgodovina sega v vzhodne dežele, mnogi pa ga povezujejo s cigani. Ena izmed bolj znanih zgodb o vedeževanju iz kart prihaja iz časov Napoleona Bonaparta, saj je bila njegova vedeževalka, Madame Lenormand najbolj znana vedeževalka, po kateri se še danes imenujejo karte. Vedeževalci se poslužujejo tudi drugih metod z najrazličnejšimi pripomočki, odvisno od tega, kateri metodi najbolj zaupajo in so ji v celoti predani. Tista ključna razlika med vedeževanjem nekoč in danes pa je ta, da se lahko v sodobnem času s svojo usodo soočimo kar na spletu (online). To je način vedeževanja s  hitrimi odgovori, kar pomeni, da prihranimo čas. Še posebej priljubljen način vedeževanja je na spletu ali preko telefona, nekateri vedeževalci pa svoje stranke obiščejo celo na domu. Med premožnejšimi ljudmi je bil v pestri zgodovini vedeževanja vrsto let še posebej priljubljen tarot, za katerega se je vedelo, da se uporablja samo za elito.

Vedeževanje iz kart

Remi naj bi izviral že iz 11. stoletja

Remi karte za vedeževanje naj bi nastale v Italiji, čeprav je zgodb o njihovem nastanku toliko, da je težko slediti samo eni. Razvile so se iz Male arkane Tarota, zato je razlaga zelo podobna. Ker pa na njih ni slik, katerih naloga je vzbujanje intuicije, vedeževalci v Sloveniji in po svetu zelo redko posegajo po njih. Uporabljajo jih zgolj tisti, ki se z njimi ujamejo in si želijo iz njih potegniti vso globino pomena. Kljub temu pa nam pomagajo do dokaj hitrih in zanesljivih odgovorov, ki so odvisni od simbolov. Srce prinaša veselje, radost, ljubezen in prijateljstvo, medtem ko piki ne prinašajo nič dobrega. Poznamo jih kot znanilce težav, zahrbtnosti, trpljenja, bolezni, neuspehov, sovraštva in zaključka nekega obdobja. Kare in križi imajo prav tako pozitiven pomen, vendar pa je potrebno pri vedeževanju iz kart upoštevati še njihovo razporeditev na določenih mestih. Nekateri vedeževalci se poslužijo uporabe nihala. Gre za izjemno staro, vendar zanesljivo tehniko, ki je vse do danes ostala zelo razširjena in priljubljena. Vedeževanje z nihalom se je uporabljalo že v pradavnini, saj je ljudem pomagalo priti do tistih odgovorov, ki so se skrivali v njih samih. Roke so prevajalec energije, ki omogoči, da nihalo poda odgovor na zastavljeno vprašanje z odzivom, ki ga je mogoče opaziti. Kljub temu v Sloveniji med najbolj priljubljenimi ostaja vedeževanje iz kart.

Katere so prednosti vedeževanja iz kart na spletu?

V prvi vrsti smo pri vedeževanju iz kart na spletu deležni vseh prednosti moderne tehnologije. Za soočenje s prihodnostjo oziroma usodo nam ni potrebno zapustiti doma, ni nam potrebno zapravljati časa, od seznanitve s prihodnostjo pa nas loči samo nekaj hitrih klikov. Nekateri se preprosto ne želijo soočiti iz oči v oči z vedeževalcem, bodisi ker so sramežljivi, bodisi ker se ne želijo izpostavljati, zato je v tem primeru vedeževanje iz kart na spletu lahko ustrezna rešitev. Kljub temu, da gre za relativno nove oblike vedeževanja iz kart, ki so nastale z razvojem tehnologije (podobno kot SMS prerokovanje) in ki potekajo na daljavo, so uporabniki do njih zelo zaupljivi, saj potekajo diskretno, hitro in na izjemno preprost način. V preteklosti se ljudje čakalnim vrstam pred domovi vedeževalcev niso mogli izogniti, saj so želeli spoznati svojo prihodnost čim hitreje, danes pa se je mogoče zahvaljujoč razvoju tehnologije izogniti čakanju in vedeževalca kontaktirati na spletu. Mnogi pa se še danes raje odločijo za klasične načine, saj tehnologiji preprosto ne zaupajo ali pa so prepričani, da vedeževanje iz kart na spletu ni enako učinkovito, kot je klasično. Vedeževalci se s to trditvijo zagotovo ne bi strinjali. Vsak dober vedeževalec namreč energijo stranke začuti tudi na daljavo.

Vedeževanje hitri odgovori

Pripomočki, ki nam pokažejo pravo pot

Čeprav se še danes ponekod vedeževanje iz kart brez pravega razloga povezuje z negativnostjo, mnogi prav temu pripomočku zaupajo pri izbiri prave poti na ljubezenskem področju, na področju družine, financ in na vseh drugih področjih življenja. Vprašanja so lahko splošna ali specifična, odgovori nanje pa nas na nek način razbremenijo, osvobodijo in nas usmerijo na pravo pot do zastavljenega cilja. Kadar si imamo priložnost razložiti preteklost in razumeti sedanjost, imamo prav tako priložnost spoznati svojo prihodnost, če si tega želimo. Vse od začetka uporabe kart pri vedeževanju je zelo pomembno, da k njim pristopimo spoštljivo in z njimi tako tudi ravnamo. Nenazadnje so prav one tiste, ki nam bodo pomagale odkriti lastno prihodnost. Na spletu lahko kontaktiramo energijsko terapevtko, mojstrico Reikija, življenjsko svetovalko, jasnovidko, vedeževalko, gospo Dragico, ali kot ji pravijo njene stranke – gospo z zlatim srcem, globoko empatijo in potrpežljivostjo, ki pri svojem delu uporablja tudi vedeževanje iz kart. Razvozlajmo prikrito, soočimo se s preprekami in se jim zoperstavimo, da bomo lahko ponovno srečni. S pomočjo gospe Dragice poiščimo notranjo moč, ki nas bo popeljala prav tja, kamor si želimo!

Morda ti bo všeč tudi...