Stanovanjska vhodna vrata

Stanovanjska vhodna vrata naročite pri podjetju Okna KLI Logatec, kjer je cena vhodnih vrat ugodna, kvaliteta pa izjemna. Nudimo bogato izbiro materialov in barv, tako da lahko dobite zares moderna vhodna vrata po meri, ki bodo ustrezala vsem vašim željam. Stanovanjska vhodna vrata so tudi statusni simbol in prvi element doma, ki ga ljudje opazijo, zato poskrbite, da bodo izjemna in edinstvena, tako kot vaš dom.

cena vhodnih vratKakšna so sodobna stanovanjska vhodna vrata

Ključne postavke dobrih vhodnih vrat so estetika (stil), varnost in izolativnost. Za vse troje poskrbimo mi in dodajamo še, da bo cena vhodnih vrat nadvse konkurenčna. Z nami dobite moderna vhodna vrata, z najnovejšimi tehnološkimi standardi, odličnimi materiali in protivlomno varnostjo.

A ideal za moderna vhodna vrata ni enak za vsako stranki, zato se trudimo kar najbolje prilagoditi vašim željam, da dobite vhodna vrata po meri, ki ustrezajo vašim potrebam. Na voljo je ogromno različnih stilov, med katerimi boste zagotovo našli pravega zase.

Stanovanjska vhodna vrata Izbira barv, materialov in stilov za stanovanjska vhodna vrata

Ko se odločate za nova stanovanjska vhodna vrata, vas seveda čaka kar nekaj pomembnih odločitev. Če že imate natančno vizijo, bomo veseli, a prav tako vam z veseljem pomagamo in vas z nasveti usmerjamo, da se za vhodna vrata po meri odločite sedaj.

Prva odločitev je izbira ustreznega materiala za stanovanjska vhodna vrata. Ta so lahko lesena, PVC, ALU ali pa kar kombinacija lesa in aluminija. Da, tudi les je priljubljen za moderna vhodna vrata, saj je sodobno obdelan in tudi zelo ekološki material. Vrata imajo tako kot vsa druga jekleno protivlomno sredico, zato so prav tako varna. Cena vhodnih vrat bo seveda nekoliko odvisna tudi od izbire materiala, a smo prepričani, da skupaj lahko najdemo optimalno rešitev.

Nadalje je velikega pomena barva. Tu ste prepuščeni lastni domišliji, saj lahko izberete katerokoli barvo iz RAL lestvice. Predlagamo, da barvo uskladite z okni in ostalim pohištvom. Pomembna lastnost pa je tudi izolativnost, tako toplotna kot zvočna. S tega vidika imajo stanovanjska vhodna vrata velik vpliv na kvaliteto bivanja. Ker gre pri vratih za veliko investicijo, ki je seveda dolgoročna, je treba zares poskrbeti za vrhunsko izdelavo, kar mi zagotavljamo prav vsaki stranki.

Odločite se za kvalitetna stanovanjska vhodna vrata, saj je cena za nižjo kvaliteto lahko tudi slabša varnost, ki pa si je nikakor ne smete privoščiti. Vsa naša vrata so protivlomna in imajo tri- ali pa pettočkovno zaklepanje.

Morda ti bo všeč tudi...