Strešna kritina cenik

Strešna kritina cenikStrešna kritina je ključnega pomena pri prenovi strehe.  Izbira strešne kritine naj bo premišljena, saj gre za dolgoročno naložbo. V podjetju Skrin vam svetujemo, da izberete takšno, ki je primerna za vse naklone in oblike streh, hkrati pa je izdelana iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo odvodnjavanje tudi v primeru večjih nalivov, prispevajo pa tudi k daljši življenjski dobi strešne kritine. Odločite se lahko za jekleno kritino z naravnim videzom, ki se z lahkoto vključi v popolnoma vsako okolje, prav tako pa je primerna za prekrivanje streh z različnimi oblikami in nakloni. Med najboljše sodijo tudi kovinske kritine, saj so izjemno prilagodljive in omogočajo izpolnjevanje zahtevnejših arhitekturnih idej, so cenovno ugodne in estetskega videza. Cena strešne kritine je odvisna od proizvajalca, kvalitete kritine, površine strehe in od mnogih drugih dejavnikov, splošno pravilo pa je, da se pri nakupu  izogibamo cenovno ugodnim streham, ki so izdelane iz slabših materialov. O jekleni strešni kritini z izolacijo lahko povprašate naše strokovnjake.

Cena strešne kritine trapez in strešnik

Cenik strešne kritine trapez in strešnik podjetja Skrin predstavlja odlično priložnost za prihranek. Trapezna strešna kritina je primerna za fasadne rešitve sodobnih in nekoliko zahtevnejših arhitekturnih zamisli, saj nam nudi možnost oblikovanja, ima pa tudi okoljevarstvene lastnosti, zaradi katerih je njena uporaba vse pogostejša tudi na poslovnih stavbah. Kritina strešnik omogoča vključitev strehe v vsako okolje, dopušča nam možnost izbire barv in je izjemno fleksibilna, zato lahko tudi strešno kritino strešnik uporabimo pri izvedbi zahtevnejših arhitekturnih idej. O ceni strešne kritine povprašajte v podjetju Skrin, v katerem vam bomo predstavili cenik strešnih žlebov in strešne kritine.

cena strešne kritineStrešna kritina naravnega izgleda

Pri nakupu strešne kritine smo pozorni tudi na barvo, saj ne želimo, da bi naša streha med hišami v soseski najbolj izstopala, temveč je naš cilj, da se zlije z okolico in se vključi v popolnoma vsako okolje. Na voljo so raznolike barve, ki so primerne za uporabo pri prekrivanju streh in so popolnoma naravnega videza. Strešna kritina od slemena do žleba v enem kosu, z različnimi dolžinami plošč, je na voljo tudi v podjetju Skrin. Vabimo vas k ogledu ponudbe.

Morda ti bo všeč tudi...