Tadej Tasić – ugodna cena avtoplina v Sloveniji

Tadej Tasić nudi ugodno ceno avtoplina v Sloveniji

Tadej Tasić, ki ga poznamo kot vodjo inovativnega podjetja Plineks, skupaj s podjetjem skrbi za ugodno ceno avtoplina v Sloveniji. Predelava avtomobila na plin postaja v zadnjih nekaj letih vse bolj priljubljena, saj nam omogoča bistveno cenejšo vožnjo, kljub nekoliko višji začetni investiciji, ki pa se kmalu po predelavi avtomobila tudi povrne. Tadej Tasić se ukvarja s predelavo avtomobilov na plin, ponaša pa se z največ predelanimi vozili in z velikim številom izkušenj na področju predelave avtomobilov na plin. S predelavo poleg znižanja stroškov vožnje skrbimo tudi za okolje, saj je plin prijazen do okolja in ga ne onesnažuje v tako veliki meri, kot ostala goriva. Izpusti strupenih plinov so pri predelavi na plin bistveno manjši od izpustov, ki nastanejo pri uporabi bencinskega motorja, prav tako pa moramo omeniti tudi varno vožnjo. Zanjo poskrbita rezervoar, izdelan iz okrepljenega materiala in varnostni ventil, ki prepreči uhajanje plina v avtomobil. Če iščete ugodno ceno avtoplina po Sloveniji, obiščite podjetje Plineks in si zagotovite velik prihranek pri vožnji.

Tadej Tasić, cena avtoplina v Sloveniji

Cena avtoplina v Sloveniji – denarnica vam bo hvaležna

Cena avtoplina v Sloveniji je bistveno cenejša od cene goriva, ki neprestano niha, kar pa ni edini razlog, da se danes mnogi ljudje odločijo za predelavo avtomobila na plin. Poleg ugodne cene avtoplina v Sloveniji smo pri predelavi avtomobila na plin deležni tudi mnogih drugih prednosti, o katerih nam lahko pove več tudi Tadej Tasić. Znano je, da z vgradnjo avtoplina dosežemo za kar 35% daljšo življenjsko dobo motorja, motorno olje je uporabno dalj časa, prispevamo pa tudi k dvakrat daljši življenjski dobi lambda sond in katalizatorja. Se še vedno sprašujete, ali se cena avtoplina v Sloveniji res tako zelo ugodna? Obiščite nas v podjetju Plineks in zaupajte svoj avtomobil Tadeju Tasiću. Nudimo vam najcenejšo vgradnjo avtoplina.

Tadej Tasić in predelava na plin

Tadej Tasić, vodja podjetja Plineks, je na plin predelal vozila številnih zadovoljnih strank, zaupajte mu tudi vašega jeklenega konjička. S predelavo avtomobila na plin boste tudi vi prihranili zaradi ugodne cene plina lpg. V podjetju Plineks za predelavo poskrbimo pod nadzorom Tadeja Tasića, ki se zaveda pomena predelave avtomobila na plin, pohvali pa se lahko tudi z opravljenim usposabljanjem za instalacijo sistemov Land Renzo. V podjetju Plineks vam pod vodstvom Tadeja Tasića ne nudimo le ugodne cene, temveč tudi kvalitetne storitve. Obiščite nas!

, cena avtoplina lpg

 

Morda ti bo všeč tudi...