Tamponi ali vložki? Velika ponudba ekoloških bio menstrualnih vložkov!

Tamponi ali vložki? Marsikatera ženska se sprašuje, ali je med menstruacijo bolje uporabljati tampone ali vložke. V Tosami vam ponujamo bogat asortima vložkov in tamponov, ki so izdelani iz naravnih in koži prijaznih materialov. Tosama je podjetje z več kot devetdesetletno proizvodno tradicijo, naše izdelke lahko najdete povsod – v bolnišnicah, lekarnah, na policah trgovin in v toaletni torbici vsake ženske. V svetu smo znani kot moderno podjetje, ki že od leta 1923 razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Večina naših proizvodov je razvita doma, saj je naše glavno vodilo misel, da si potrošniki zaslužijo stalno skrb, odgovoren odnos in zanesljivo kakovost.

Tosama – bogat prodajni program

Izdelujemo najboljše vložke, ki so izdelani iz naravnih materialov. Ekološki menstrualni vložki oziroma bio vložki, vate, povoji, obliži, komprese, medicinski pripomočki, izdelki za mamice in dojenčke, tamponi za plavanje itd. – prodajni program je zares pester in bogat. V Tosami danes izdelujemo več kot 1200 različnih izdelkov, med njimi pa količinsko izstopajo higienski tamponi. Letno jih naredimo kar 750 milijonov. Pri svojem delu smo usmerjeni predvsem v to, da izdelujemo naravne izdelke oziroma uporabimo naravne materiale, kjer je le mogoče. Vedno iščemo tisto, kar je najboljše za človeka in naravo. Prizadevamo si, da vsak naš izdelek, poleg osnovne namembnosti, rešuje tudi vzporedne neprijetnosti, kot so bolečine in okužbe, kar pomeni, da se trudimo, da so naši izdelki učinkoviti. Tamponi ali vložki, vate in obliži, izdelki za mamice in dojenčke itd. – Tosama je pravi naslov za vas!

eko dnevni vložki

Ekološki vložki – izberite najboljše vložke

Na trgu lahko dobite veliko različnih vrst in znamk vložkov, niso pa vsi kakovostni in koži prijazni. Ko izbirate menstrualne vložke, izberite takšne, ki vam bodo pomagali in ne škodili. Pri izbiri vložkov ali tamponov, je najbolj pomembno to, da izberete vložke ali tampone, ki so narejeni iz naravnih materialov. Ekološki vložki, ki jih lahko najdete v naši ponudbi, so narejeni iz naravnih in prijaznih materialov, ponujajo popolno udobje in veliko vpojnost. Ženske uporabljajo vložke vsaj enkrat na mesec, takrat se kože dotikajo vsak pet dni. Zato je pomembno, da so udobni in nežni.  V Tosami smo mnenja, da je tako kot pri spodnjem perilu tudi za vložke najboljša izbira bombaž, saj ne spreminja naravne pH vrednosti sluznice in kože, kože ne draži, saj je mehak in nežen material z visoko vpojnostjo. Ekološki vložki, ki so narejeni iz bombaža, preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav in omogočajo kroženje zraka. Marsikatera ženska, ki je že imela težave z neprijetnimi vnetji, ve, kako pomembna je uporaba naravnih intimnih izdelkov, da se vaginalna vnetja pozdravijo oziroma preprečijo. Z našimi ekološkimi vložki, ki so narejeni iz 100 % bombaža, bo vaša koža intimnih predelov dihala, ne bo izgubljala vlage, naravna kislost vaginalne sluznice pa ne bo motena. Bio vložki oziroma ekološki vložki iz bombaža so še posebno primerni za tiste ženske, ki imate občutljivo nožnico oziroma intimne težave, kot so vnetje, srbečica ipd. Če iščete kakovostne in naravne tampone ali vložke, izberite najboljše. Bodite pozorne na sestavo. Mnogi proizvajalci ponujajo občutek bombaža, kar pa ne pomeni, da so zares izdelani iz bombaža.

Menstrualni vložki – katere izbrati? Izberite najboljše!

Naši naravni in ekološki menstrualni vložki so izdelani iz 100 % bombaža, zato so udobni, vpojni in koži prijazni. Primerni so za vse ženske, še posebno pa za tiste, ki imate občutljivo kožo na intimnih predelih. V množici menstrualnih vložkov, ki jih lahko najdete na prodajnih policah, lahko izberete kakovostne in vpojne vložke – to so Jasmine nature higienski vložki. Gre za popolnoma naravne menstrualne vložke. Lahko bi rekli, da so to bio vložki. Celotna zgornja plast vložka je narejena iz 100 % bombaža, naravno pa je tudi njihovo jedro, saj je iz vpojne celuloze, ki ji je dodan super absorbent. Spodnja plast ekološkega vložka ima tekočinsko zaporo, posebno folijo, ki prav tako prepušča zrak. Najboljši vložki so brez umetnih parfumov, barvil, bombaž pa ni beljen s klorom. Naravni materiali, iz katerih so tamponi ali vložki izdelani, poskrbijo, da se boste počutile prijetno, hkrati pa se boste lahko zanesle tudi na njihovo odlično vpojnost.

bio vložki

Tamponi ali vložki? Kaj pa vi uporabljate?

V Tosami izdelamo več kot 750 milijonov tamponov letno in smo drugi največji proizvajalec tamponov v Evropi. Izdelujemo digitalne oziroma klasične ter aplikatorske tampone. Kakor tudi vložki iz naše ponudbe, so tudi tamponi izdelani iz kakovostnih in naravnih materialov, pri čemer prevladujeta bombaž in organski bombaž. Pri izdelavi tamponov ali vložkov je naša pozornost usmerjena predvsem v to, da uporabnicam ponudimo kakovostne in najboljše izdelke za intimno nego. Zato materiale in izdelke še posebno pozorno spremljamo v lastnem laboratoriju kakovosti, tamponi ali vložki ter ostali proizvodi pa so tudi redno testirani tudi pri drugih pomembnejših institucijah. Za vse tiste, ki imate težave z vnetji in občutljivo kožo na intimnih predelih, so naši vložki ali tamponi, ki so ekološki in naravni, prava izbira. Ne glede na to, ali uporabljate vložke ali pa tampone, v naši ponudbi lahko najdete le najboljše in naravne izdelke za intimno nego.

Morda ti bo všeč tudi...