Tamponi ali vložki iz Tosame – sto let zaupanja deklet in žena

Tamponi iz Tosame so sinonim za kakovostne in naravne izdelke, ki so prenekateri Slovenki ali uporabnici iz tujine tlakovali pot v svet dekliškosti in ženstvenosti. Materiali, ki jih uporabljamo, so največkrat naravne osnove (bombaž, celuloza) ter vselej zagotavljajo intimno zdravje in visoko stopnjo higiene. Dve Tosamini lastni znamki tamponov ali vložkov, Jasmin ter Natura Femina, sta se dodobra udomačili na naših prodajnih policah in v toaletnih torbicah, dodali pa smo jima tudi nekatere druge produkte, specializirane za posamezne vidike intimne nege. Tamponi so vsekakor pogosto uporabljani med menstruacijo, ne smemo pa pozabiti niti na vložke ter njihovo uporabo v ostalih okoliščinah. Za vsako priložnost in razmere v Tosaminem naboru najdete pravšnjo ponudbo zase ter se pridružite tisočerim ženskam, ki nam zaupajo in nas spremljajo že vse življenje. Ponudbi tamponov ali vložkov smo denimo dodali mila za intimno nego ali vlažne robčki, ki vas blago negujejo. Vsi naši izdelki so izdelani iz naravnih sestavin bombaža in celuloze ter niso beljeni ali obdelani s klorom, zaradi česar so še posebej prijazni do vašega telesa in zdravja. Stalnica in gotovo najbolj poznani so vložki Vir, ki smo jim dodali tudi znamko Jasmin nature, kjer zlasti poudarjamo izdelavo iz čistega bombaža.

Tamponi za menstruacijo: udobje, zanesljivost in higiena brez kompromisov

Tamponi iz Tosame so prilagojeni moči vaše menstruacije in vašim spretnostim vstavljanja. Na voljo so v več velikostih ter z aplikatorjem ali brez. Aplikator, ki smo ga z uspehom patentirali tudi v evropskem merilu, namreč zagotavlja lažje vstavljanje brez higienskega tveganja. Vse tampone opremimo z navodili in izdelamo iz najbolj naravnih sestavin. Tako vam olajšamo skrbi med menstruacijo ali v času povečanega belega toka ali po porodu, ko ste intimno še posebej občutljive. Sluznica maternice, bogata s krvnimi žilami, se namreč vsak mesec pripravlja za sprejem oplojenega jajčeca; v nasprotnem primeru sluznica odmre in odstrani med mesečnim krvavenjem ali menstruacijo. Da bi bila ta obdobja čim manj obremenjujoča, smo v Tosami razvili paleto tamponov, prilagojenih različnim stopnjam in jakostim vaše krvavitve. Tako lahko izbirate med tamponi različnih velikosti (mini, normal in super) znamke Jasmin ter probiotičnimi tamponi Natura femina. Pri vstavljanju tamponov za menstruacijo z aplikatorjem si zagotovite varnost in čistočo tudi, če ne morete povsem jamčiti za higieno rok.

tamponi z aplikatorjem

Preženite srbenje, razdraženost, pekoče občutke in izcedke s probiotičnimi tamponi

Vaginalno floro v zdravem stanju sestavlja 95 odstotkov laktobacilov, ki strnjeno v obliki biofilma prekrivajo vaginalno sluznico. Pogosta težava žensk je neuravnoteženost nožnične mikroflore, ki vodi v okužbe, npr. bakterijsko vaginozo in glivično kandidiazo. Posledica je manjše število laktobacilov, ki lahko nastane zaradi jemanja antibiotikov, sprememb v hormonski sliki (v povezavi s kontracepcijo, nosečnostjo ali menopavzo), prepogostega ali preredkega umivanja, spolne dejavnosti, sintetičnega spodnjega perila in uporabe sintetičnih higienskih vložkov, plavanja v bazenih ter stresa. Probiotični tamponi Natura Femina by ellen® vam pomagajo vzpostaviti naravno ravnovesje laktobacilov, saj krepijo naravno telesno zaščito. Vsebujejo probiotike in jih uporabljate v času krvavitev, ko običajnih metod sicer ne bi mogli koristiti. Primerni so za vse, ki vas pestijo pogosta vaginalna vnetja, želite odpraviti srbečico ali pekoče občutke, ali pa okrepiti vaginalno mikrofloro oz. jemljete antibiotike.

Ne spreminjajte aktivnih načrtov: izbirajte tudi med vložki za šport in tamponi v morju

S tamponi ali vložki iz Tosame ste vedno varni in higiensko zaščiteni. Iz tega vidika ste lahko brez skrbi, tudi kar zadeva športno in drugo aktivno udejstvovaje v času menstruacije. Vendar vam svetujemo, da izberete za ta občutljivi čas posebno linijo, prilagojeno športnikom, Jasmine sport. Izbirate lahko med vložki za čas šibkejše krvavitve ali dnevnimi vložki ter normalnimi ali konkretnejšimi vložki, ki se bolj fiksno oprimejo spodnjega perila ali notranjega roba športnih oblačil, ohranjajo pa obliko in vpojnost ostalih naših vložkov. Za tiste, ki imate pomisleke pred plavanjem med menstruacijo, velja omeniti, da smo pri Tosami patentirali medicinsko hidrofobno zaporo, ki jo pooseblja funkcija aqua block, kar blokira prehajanje med vodo in vašim telesom. Tako ste popolnoma sproščene tudi na s tamponi v morju, na kopališču, v termah ali savni. Vsekakor pa ostanite pazljive, saj je kopanje v času menstruacije zaradi možnosti okužb nekoliko bolj problematično. Maternični vrat se takrat razširi in menstrualna kri spremeni vaginalno vrednost pH, zato je verjetnost okužbe z mikrobi večja. Previdnost torej ni odveč, k temu pa gotovo spada tudi uporaba naših prilagojenih izdelkov za čim več sproščenost in aktivnosti skozi vse cikle.

Tamponi ali vložki za šport

Tosama vašo ženskost postavlja na piedestal s tamponi in ostalimi izdelki za vašo nego

Veliko umetnikov skozi zgodovino je žensko telo primerjalo z rožo, ki jo je treba negovati in razvajati z najboljšim, kar ponuja narava. Že stoletja je ženska navdih za pesmi, slike in ostale največje umetnine različnih civilizacij. Tudi v Tosami cenimo in spoštujemo ženstvenost, zato smo s tamponi in ostalimi  izdelki iz naravnih materialov poskrbeli, da boste še dolgo uživale v polnosti in edinstvenosti vaše ženskosti. Poglejte v našo spletno trgovino ali se sprehodite po številnih prodajnih mestih, kjer najdete vse iz našega repertoarja. Ohranite svojo ženstvenost s Tosamo!

Morda ti bo všeč tudi...