Tečaj prve pomoči Ljubljana

Pred opravljanjem praktičnega dela tečaja vozniškega izpita in pred opravljanjem izpita iz CPP je potrebno opraviti tudi tečaj prve pomoči in tečaj ter izpit iz prve pomoči. Tečaj prve pomoči v Ljubljani lahko opravljate na združenju rdečega križa. Seveda je pred opravljanjem tečaja iz prve pomoči v Ljubljani potrebno opraviti tudi pregled za vozniški izpit.

Tečaj prve pomoči LjubljanaNa tečaju prve pomoči vas bodo seznanili s postopki, ki so nujni za ukrepanje v sili

Na tečaju prve pomoči se boste seznanili s postopki, ki jih uporabljamo v primerih nesreč in s pomembnostjo samih postopkov, s katerimi se boste seznanili. Med tečajem prve pomoči v Ljubljani se boste seznanili kako postopati v primeru odrgnino, zlomov zvinov in drugih poškodb, naučili pa se boste tudi oživljati in ravnati s človekom, ki ni pri zavesti.

Kot varen voznik morate tečaj prve pomoči nujno opraviti

Za opravljanje vozniškega izpita v Ljubljani in tudi za nadaljnjo vožnjo, je izjemno pomembno, da ste seznanjeni s postopki, ki vam jih na tečaju prve pomoči v Ljubljani predstavijo, saj se lahko kot voznik hitro znajdete v situaciji, kjer je potrebno znati pravilno ukrepati in pomagati.

Vozniški izpit v LjubljaniNa naši spletni strani so vam na voljo dodatne informacije o opravljanju tečaja prve pomoči v Ljubljani

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvalitetni šoli vožnje, ki vam jo ponujamo. Seznanili vas bomo tudi z obveznostmi, ki jih morate pred opravljanjem praktične vožnje opraviti. Svetujemo vam, kje v Ljubljani je najbolje opraviti zdravniški pregled za vozniški izpit, kje v Ljubljani se lahko vpišete na tečaj prve pomoči in kako se prijaviti na tečaj in izpit iz CPP. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko tudi pokličete ali pa nas obiščete v prostorih naše avtošole, kjer vam bomo z veseljem pomagali z dodatnimi informacijami.

Morda ti bo všeč tudi...