Tečaji angleščine

Splošni jezikovni tečaji, npr. angleščine, so namenjeni praktični in funkcionalni uporabi jezika. Znanje tujih jezikov je danes zelo pomembno in dobrodošlo na vsakem koraku. V sodobni družbi znanja nas angleščina spremlja že od najzgodnejšega otroštva. Angleščina je jezik, ki ga govorijo na vsaki celini, prav gotovo pa na vseh mogočih turističnih destinacijah, v poslovnem svetu, na spletu in drugje. Tako znanje angleščine ni več prednost, temveč nujnost za vsakogar.
Vas zanima začetni tečaj angleščine Ljubljana ponuja veliko možnosti za učenje angleščine, a pravi program za učenje angleščine boste našli v Candor Dominko. Zavedamo se, da ima vsakdo svoj pristop k učenju, zato program za učenje angleščine prilagodimo tako, da je dostopen vizualnim, avditivnim in kinestetičnim tipom tečajnikom.

Tečaji angleščine

Različni tečaji angleščine za otroke in odrasle

Začetni tečaji angleščine predstavljajo odlično priložnost za vse, ki bi se radi naučili skoraj najbolj razširjenega jezika. Program za učenje angleščine poudarja pogovorno komponento jezika, širjenje besednega zaklada in utrjevanje slovničnih struktur. Tečaji angleščine omogočajo tečajnikom, da se usposobijo za govorno izražanje, pisno sporazumevanje ter bralno in slušno razumevanje jezika. Teme, ki jih obravnavajo začetni tečaji angleščine, so praktične in uporabne za komunikacijo v vsakdanjem življenju.
Poleg začetnih tečajev so v Candor Dominko so na voljo tudi naslednji tečaji angleščine:

  • intenzivne delavnice v alfa stanju;
  • intenzivni jezikovni tečaji;
  • poslovni tečaji;
  • konverzacijski tečaji;
  • specializirani tečaji;
  • priprava na izpite ter
  • individualni tečaji.

program za učenje angleščineKako se trikrat hitreje učiti angleščino – program za intenzivno učenje angleščine

Kot že omenjeno, se med tečaji angleščine nahajajo tudi intenzivne delavnice v alfa stanju. Intenzivni program za učenje angleščine ponuja popolnoma novo izkušnjo učenja tujega jezika. Metoda, ki sicer ni nova, se od klasičnega učenja razlikuje po tem, da je celostna. V učenje vključuje obe možganski polovici, celotno telo, zavest in podzavest. Naš cilj je, da se udeleženci intenzivnih delavnic v tujem jeziku izražajo kreativno in samozavestno.
Intenzivne delavnice so namenjene vsem; še posebej pa tistim, ki se morajo na hitro naučiti tujega jezika, tistim, ki so zelo zasedeni in imajo malo časa za učenje in vsem, ki bi radi odkrili svoje skrite sposobnosti.

Obiščite nas in se prepričajte sami, kako prijetno in hitro se je lahko učiti angleščino. Ne pozabite: učenje jezika predstavlja vrhunsko naložbo v vaše znanje.
Vabljeni.

Morda ti bo všeč tudi...