Terme (toplice) v Sloveniji – biser narave in termalno zdravilišče v enem

Če se sprašujte, kje v Sloveniji je tisti košček narave, ki vas bo preprosto navdušil in napolnil z energijo, potem ne iščite po vsej Sloveniji, temveč se pripeljite v Terme Topolšica. Nahajamo se v osrčju zelene narave, kjer sonce sije večino dni v letu, kjer je gozd zelen in vonj po gozdu vedno prisoten, kjer vas bo moč termalnih voda, ki vre iz zemlje, pomirila, sprostila in pozdravila. Veliko je toplic in term ter zdravilišč v Sloveniji, a le v Termah Topolšica se lahko pohvalimo s takšnim biserjem narave in ponudbo kot nikjer drugje po Sloveniji. Prepričani smo, da boste s ponudbo naših storitev več kot zadovoljni.

Sprostite duha in telo v prekrasnih toplicah v Sloveniji

V sklopu Term Topolšica vam je na voljo sodoben Wellness center, ki predstavlja pravo oazo miru, užitkov in predvsem sprostitve. To pa je nekaj, kar v današnjem hitrem svetu potrebujemo vsi. To, da si vzamemo čas zase in za sprostitev v najboljših termah v Sloveniji. V sodobnem in modernem wellness centru se nahaja fitnes, savne, različne masažne in kozmetične storitva, terasa z bazenom, kavarna in še in še. Prepričani smo, da boste našli nekaj zase in da lahko zadovoljimo še tako zahtevne goste. Terme Topolšica – smo toplice z dolgo in zavidljivo tradicijo zdravljenja in zdravilstva, saj je to najprej termalno zdravilišče in šele nato toplice. Zadnje posodobitve kompleksa so zdravilišče spremenile v razkošen turistični kompleks. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in raznoliko ponudbo, ki smo jo pripravili za vas. Poleg medicinske in sprostitvene dejavnosti, si lahko privoščite tečaj plavanja, vikend bombonček, praznovanje rojstnih dni, različne pakete nastanitev in sproščanja v naših termah v Sloveniji.
Terme in termalno zdravilišče v enem – v Sloveniji ni prijetnejšega kraja za sprostitev

Splošno znano je, da je termalna voda odlična za zdravljenje najrazličnejših obolenj. Voda termalnega vrelca, ki doseha temperaturo 32 C je primerna za zdravljenje raznih stanj po poškodbah, pooperativnih stanj na gibalih, bolezni dihal, za zdravljenje hrbtenice in sklepov, lažjih oblik kroničnih obolenj srca in še bi lahko naštevali. V našem zdravilišču boste dobili najboljšo možno oskrbo v Sloveniji, lahko se boste popolnoma sprostili ali pa le preživeli čudovit dan z družino ali prijatelji v prekrasni naravi, ki obdaja Terme Topolšica. Ne tavajte po Sloveniji, temveč na zemljevidu poiščite naše toplice in zdravilišče, ter nas obiščite. Prepričani smo, da se boste z veseljem radi vračali k nam.

terme po SlovenijiTerme v Sloveniji

Morda ti bo všeč tudi...