Tipski načrti

Načrti hiš, ki si jih lahko ogledate na spletni strani podjetja Marles, so sodobno zasnovani in funkcionalni. Tipski načrti hiš so odlična priložnost, da si med množico načrtov hiš izberete svojo sanjsko hišo. Cena načrta za hišo, kakor tudi cena same hiše, je v Marlesu ugodna in konkurenčna. Načrti stanovanjskih hiš in stanovanjskih hiš z garažo so atraktivni, sodobni in praktično zasnovani tako, da je izkoriščen vsak kvadratni meter. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in v konfiguratorju hiš izberete tisti načrt hiše, ki vam najbolj ustreza in vam je najbolj všeč. Nato pa nas obiščite na sedežu podjetja, kjer vam lahko načrt hiše podrobno predstavimo in vam pripravimo ponudbo s ceno.

Zidana hiša

 

Marles načrti hiš – tipski načrti stanovanjskih hiš po vaši meri

Marlesovi arhitekti vsak dan znova snujejo nove arhitekturne rešitve za načrte hiš, ki lahko postanejo vaš dom. Ponujamo vam paleto stanovanjskih hiš, ki so primerne za različno velike družine, prilagojene pa so različnim življenjskih navadam bodočih stanovalcev. Za tipske hiše oziroma tipske načrte hiš je značilno, da so racionalno zasnovane, idealno je izkoriščen prav vsak kvadratni meter stanovanjske površine. Načrti hiš so atraktivni in sodobni. Načrt hiše pa lahko tudi spremenimo glede na vaše želje in zahteve. Marles hišo, torej, lahko oblikujemo za vas povsem individualno, po vaših željah in potrebah. Načrti hiš vam omogočajo, da v grobem izveste tudi ceno hiše, ki bo vključevala tudi stroške, ki bodo povezani z gradnjo. Naša ponudba tipskih načrtov hiš je zelo raznolika. V njej boste našli tako manjše hiše kakor tudi velike stanovanjske hiše z garažo. Če niste prepričani, kakšno hišo pravzaprav želite, potem je tipski načrt hiše idealna priložnost, da dobite vpogled v načrt, ki ga lahko prilagodimo vašim željam in potrebam.

Marles – zanesljiv ponudnik načrtov hiš

Podjetje Marles velja za enega najstarejših in največjih slovenskih proizvajalcev montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše. Naše hiše so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane in prilagojene različnim namenom. Vsi materiali, uporabljeni pri proizvodnji hiš, celoten sistem gradnje in tehnološki procesi so v skladu z mednarodnimi standardi. Novi trendi na področju gradnje stanovanjskih hiš so v trajnostni gradnji visoko učinkovitih in pasivnih objektov z višjo dodano vrednostjo, povečuje pa se tudi dežel montažne gradnje na splošno. V Marlesu vam ponujamo celostne rešitve, najbolj priljubljena oblika pa je odločitev za gradnjo na ključ, ki se prične z izbiro kakovostnega tipskega načrta hiše, ki ga lahko prilagodimo vam.

Načrti hiš – praktična in cenovno ugodna rešitev za gradnjo hiše

Zidana hiša v splošnem zahteva veliko več časa za gradnjo, tudi cena klasično zidane hiše je navadno večja, kot če se odločite za tipski načrt hiše in montažno gradnjo. V zadnjem času je opaziti zelo veliko zanimanje za načrte hiš, saj načrti hiš ponujajo veliko prednosti. Tipski načrti so racionalno in funkcionalno izdelani, za kar poskrbijo naši arhitekti. Če pa se odločate za zidano hišo, morate za načrt poskrbeti sami. Gradnja hiše s tipskim načrtom hiše je tudi hitrejša kot gradnja zidane hiše. Prav tako pa je cena gradnje hiše, ki je zasnovana na načrtu hiše, cenovno bolj ugodna. V podjetju Marles vam ponujamo različne načrte hiš, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki vam bo v polnosti ustrezal. Pri svojem razvoju sledimo normam energijske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnim prostorskim ureditvam ter evropskim normam, ki se navezujejo na tako gradnjo. Naše stanovanjske hiše in hiše z garažo, ki jih za vas izdelamo po tipskem načrtu, so kakovostne, hitro izdelane in zgrajene. V našo hiše se boste lahko zelo hitro vselili, medtem ko je pri zidani hiši lahko celoten postopek gradnje veliko daljši. Pri nas se lahko odločite za sodobno nizkoenergijsko hišo na ključ, ki je narejena po tipskem načrtu, cena pa bo bolj ugodna in nižja od klasične zidane hiše. Vse informacije o načrtih stanovanjskih hiš in izdelavi oziroma gradnji lahko dobite na naši spletni strani.

Tipski načrti za hiše

Razlike med nizkoenergijsko hišo z načrtom in zidano hišo

Montažna nizkoenergijska hiša z načrtom je sestavljena iz predhodno izdelanih elementov, ki so izdelani v popolnoma kontrolirani klimi v zaprtih prostorih. Izdelava je popolnoma neodvisna od vremenskih razmer. Pri zidani hiši pa gradnja poteka zunaj in v primeru slabih vremenskih razmer tudi ni mogoča. Suhomontažna gradnja je hitrejša in ugodnejša, pri zidani hiši pa je med posameznimi fazami gradnje potrebno čakati. V Marlesovi ponudbi tipskih hiš, ki so narejene po načrtih hiš, boste našli različne hiše v različnih stilih. Naši načrti stanovanjskih hiš z garažo ali manjših lesenih hiš so dostopni po ugodni ceni.

Načrti hiš, ki vas bodo očarali

Nakup ali gradnja hiše je eden tistih življenjskih projektov, ki zahteva tehten in natančen premislek. Če se odločate za novo hišo in ne veste, kaj točno želite, potem so načrti hiš idealna rešitev za vas. Izbirate lahko med približno 600 različnimi načrti hiš, lahko pa se odločite za lasten načrt. Ponujamo vam strokovno svetovanje pri izbiri načrta hiše. Ocenjujemo, da je gradnja hiše s tipskim načrtom tudi do tretjino cenejša od klasične gradnje zidane hiše, kar vam omogoča velike prihranke. Oglejte si Marles hiše v katalogu hiš: https://www.marles.com/hise/katalogi

Morda ti bo všeč tudi...