Tlakovci za vsako dvorišče: trpežni betonski tlakovci po meri

Tlakovci so izvrstna rešitev za ureditev površin v okolici naših domov. V poštev pa ne pridejo le pri dvoriščih, ampak se poleg tega z njimi pogosto srečujemo v parkih, mestnih središčih ipd. V primerjavi z mnogimi drugimi možnostmi ponujajo betonski tlakovci kar nekaj prednosti, zato ne preseneča njihova priljubljenost oziroma razširjenost.

Tlakovci

Betonski tlakovci so odporni na zmrzal in druge manj ugodne dejavnike

Pomembna odlika betonskih poti je, da niso primerne zgolj za hojo, torej kot pohodne površine, ampak gre za material, ki zlahka prenese večje obremenitve. Tako so betonski tlakovci obenem dobra opcija za površine, pri katerih je pričakovano, da bodo vsaj občasno vozne. Za povrh pa so betonske površine običajno zmrzlinsko odporne, kar pomeni, da ne bo nevarnosti za zdrse, ko se zunanje temperature spustijo zelo nizko.

Izdelava in prodaja tlakovcev različnih oblik ter barv

Ena izmed dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo v podjetju Cementni izdelki Jarc, je prav izdelava tlakovcev. Gre za proizvode vrhunske kakovosti, kar je med drugim posledica bogatih izkušenj, saj se je zgodba našega podjetja, ki ima danes sedež v Medvodah pri Ljubljani, začela pisati že leta 1961. Prodaja je povsem prilagojena željam naročnikov. Ponujamo vam namreč možnost izbire med najrazličnejšimi oblikami – od kombiniranja različnih štirikotnikov pa do šestkotnikov in oblike črke H ali Y. Poleg tega pa je možna barvna prilagoditev vašim zahtevam. Odločite se lahko za klasične sive izvedbe ali pa daste prednost drznejšim, pastelnim kombinacijam, ki pritegnejo pozornost s svojo izvirnostjo.

Betonski tlakovci

Antik – tlakovci, ki so kot nalašč za ljubitelje tradicionalne estetike

Za tiste, ki imate radi arhitekturne rešitve s pridihom preteklosti oz. tradicije, ki pričara poseben občutek nostalgije po minulih časih, je odlična izbira naša linija Antik. Betonski tlakovci, ki sestavljajo to linijo, so dobavljivi v več barvah, največji čar pa je tu v posebni obdelavi, saj poskrbimo za navidezno postaranje robov, po želji pa tudi za umetne praske na površini. Končni rezultat je takšen, da boste za hip pomislili, da ste se resnično znašli na enem tistih mogočnih dvorišč, kot jih dandanes večinoma poznamo le še iz romanov ali filmov. Če potrebujete pomoč pri končni odločitvi, se lahko kadar koli obrnete na nas. Podrobnejše informacije glede teže in pakiranj pri posameznih linijah pa vas čakajo na naši spletni strani, kjer si je prav tako mogoče ogledati galerijo fotografij. Seveda pa nismo pozabili niti na ves potrebni dodatni material za polaganje in na natančna navodila za pravilno izvedbo tega opravila.  

Morda ti bo všeč tudi...