Toplotna črpalka – cena investicije v prihodnost, ki se dolgoročno izplača

Toplotna črpalka in cena investicije, ki se vam bo povrnila v razumljivem času, je pri nas zelo ugodna. Podjetje Orca Energija d. o. o. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo zanesljivih in kakovostnih toplotnih črpalk. Če se želite ogrevati ceneje, potem je idealna rešitev za vas toplotna črpalka. Investicija v toplotno črpalko je investicija v udobno bivanje in je investicija, ki se vam bo dolgoročno zelo izplačala. Naše toplotne črpalke so izredno zmogljive in dosegajo visoka grelna števila. Izkoristek toplotne črpalke je maksimalen, cena investicije pa glede na dolgoročne prihranke več kot ugodna. Ne glede na to, ali prihajate iz Ljubljane ali kateregakoli drugega mesta v Sloveniji, mi bomo poskrbeli, da bo vaša toplotna črpalka strokovno vgrajena. Poleg montaže pa vam ponujamo tudi kakovostne servisne storitve, s katerimi poskrbimo za brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo vaše toplotne črpalke. Vse informacije o toplotni črpalki zrak voda za ogrevanje in pripravo sanitarne vode ter o sanitarni toplotni črpalki zrak voda lahko najdete na naši spletni strani. Če pa vas zanima cena investicije v toplotno črpalko, vabljeni, da nas obiščete ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

Toplotna črpalka: investicija v prihodnost!

Toplotna črpalka zrak voda, ki jo lahko po ugodni ceni kupite pri nas, je kakovostna črpalka, ki vam dolgoročno ponuja velike prihranke pri stroških ogrevanja. Toplotna črpalka ni le najbolj enostavna rešitev za ogrevanje, je tudi najcenejša. Naše toplotne črpalke dosegajo tako visoka grelna števila in nudijo izredno visok izkoristek, da so primerljive z mnogo dražjimi sistemi, kot so toplotne črpalke zemlja voda ali voda voda. Zato naj vas ne skrbi, da bo cena investicije v toplotno črpalko previsoka. Toplotna črpalka je zares investicija v življenje. V našem podjetju, katerega delovanje temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam, sledimo poslanstvu zniževanja stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja. Če bi se radi ogrevali ceneje se dajte s toplotnimi črpalkami. Naj bo nakup toplotne črpalke najboljša investicija v vašem življenju.

toplotna črpalka 300 l cena

Zmanjšajte ceno investicije v toplotno črpalko

Za vse tiste, ki se zanimate za nakup toplotne črpalke, imamo odlično novico. Cena investicije v novo toplotno črpalko se lahko močno zmanjša! Kako je to mogoče, se morda sprašujete? Država ponuja odlično priložnost, da ceno investicije v toplotno črpalko močno zmanjšate, in sicer v obliki nepovratnih sredstev za vgradnjo toplotne črpalke. Subvencije Eko sklada so tako odlična priložnost, ki je ne smete zamuditi, če se odločate za vgradnjo toplotne črpalke. Eko sklad spodbuja vgradnjo toplotnih črpalk za ogrevanje, saj te pripomorejo k bolj zdravemu okolju z manjšo vsebnosti CO2 v ozračju. Vse informacije o tem, kako zmanjšati ceno investicije s subvencijami Eko sklada lahko dobite tako, da nas kontaktirate. Investirajte v najboljšo toplotno črpalko za ogrevanje in pripravo sanitarne vode in prihranite!

Toplotna črpalka: ceneje ne gre!

Kar nekaj dejstev govori v prid toplotnim črpalkam. Ogrevanje s toplotno črpalko je okolju in prijazno ogrevanje, ki vam zagotavlja najboljše izkoristke tudi v najbolj hladnih dneh. Toplotna črpalka zrak voda pa ni namenjena samo ogrevanju, z njo lahko tudi ogrevate sanitarno vodo v vgrajenem bojlerju. Električni bojlerji so, to vemo vsi, veliki porabniki električne energije, če pa se odločite za toplotno črpalko, lahko stroške električne energije občutno zmanjšate. Toplotna črpalka zrak voda, katere cena investicije se vam bo povrnila v hitrem času, za svoje delovanje uporablja zrak, ki je popolnoma brezplačen in obnovljiv vir energije, in le majhno količino električne energije. Obiščite nas in predstavimo vam lahko izračune in izkoristke toplotne črpalke. Videli boste, da ceneje ne gre.

toplotna črpalka za ogrevanje

Toplotna črpalka in izkoristek

Pri nakupu oziroma izbiri toplotne črpalke je posebno pozornost potrebno posvetiti izkoristku toplotne črpalke. Naše najboljše toplotne črpalke vam ponujajo odlično razmerje med investicijo in prihranki. Pohvalijo se lahko z odličnim izkoristkom, saj dosegajo izredno visoka grelna števila, ki so primerljiva z mnogo dražjimi ogrevalnimi sistemi. Izkoristek oziroma učinkovitost toplotne črpalke je torej najbolj pomembna pri izbiri toplotne črpalke. Izkoristek toplotne črpalke nam pove, kakšna je kapaciteta ogrevanja v primerjavi s porabljeno električno energijo. Izkoristek toplotne črpalke ni konstanten, saj je odvisen od razlike v temperaturi zunaj in znotraj objekta.

Toplotna črpalka: Ljubljana, Maribor in ostala mesta v Sloveniji

V podjetju Orca Energija d. o. o. vam ponujamo nizko ceno investicije za toplotno črpalko za ogrevanje in sanitarno vodo. Ne glede na to, od kod prihajate, iz Ljubljane, Maribora ali kateregakoli drugega mesta v Sloveniji, z veseljem bomo poskrbeli za to, da bo vaša nova toplotna črpalka kmalu pri vas doma. Toplotne črpalke za Ljubljano, Maribor in ostala slovenska mesta. Investicija v toplotno črpalko je investicija v udobno in poceni ogrevanje, ki je okolju in uporabniku prijazno. Pričakujemo vas!

Morda ti bo všeč tudi...