Toplotna črpalka ugodno

Toplotna črpalka ugodno

Toplotna črpalka ugodno! Kupite zmogljivo in kakovostno toplotno črpalko s 300 l vgrajenim bojlerjem. Glede na vaše želje in potrebe vam bomo pomagali poiskati primerno toplotno črpalko za vaš dom. Podjetje Orca Energija d. o. o. se ukvarja s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Pri svojem delu smo usmerjeni predvsem v kakovost in poslanstvo našim strankam znižati stroške ogrevanja ter zagotoviti popolno udobje bivanja. Toplotne črpalke so pri nas ugodne, o tem priča tudi naš cenik. Že tako ugodno ceno investicije pa lahko še dodatno znižate s pridobitvijo nepovratnih sredstev Eko sklada. Vse informacije o subvencijah, ugodnih cenah in o toplotnih črpalkah za ogrevanje prostorov, ki nudijo tudi možnost hlajenja, lahko dobite pri nas. Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca ali pa nas obiščite. Prepričani smo, da vam bomo znali ustrezno svetovati pri izbiri toplotne črpalke po ugodni ceni.

Toplotna črpalka z vgrajenim 300 l bojlerjem – ugodna cena

V naši ponudbi boste našli različne toplotne črpalke, med njimi tudi najbolj prodajano toplotno črpalko za hlajenje prostorov Duo/Double 300, ki ima možnost priklopa na solarni sistem. Gre za cenovno zelo ugodno visokotemperaturno izvedbo toplotne črpalke, ki je primerna za radiatorsko ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem 300 l bojlerju in je primerna za starejše in slabše izolirane objekte. Toplotna črpalka Duo/Double 300 dosega najvišja grelna števila (razmerje med proizvedeno toploto in za to porabljeno električno energijo). Ugodna toplotna črpalka, katere cena je lahko še bolj ugodna s pridobitvijo subvencije Eko sklada, je zmogljiv ogrevalni sistem, ki je namenjen gospodinjstvom s štirimi ali več člani. Vgrajen 300 l bojler za sanitarno vodo lahko zagotovi dovolj tople vode za vso družino, na voljo pa je dovolj izvedb za različne sisteme ogrevanja in različne površine bivalnih prostorov. Toplotna črpalka vam ponuja občutne prihranke in veliko udobje, poleg ogrevanja pa nudi tudi možnost ohlajanja prostorov. Toplotna črpalka in hlajenje vam morda ne gre skupaj, vendar je mogoče – z našimi kakovostnimi in ugodnimi toplotnimi črpalkami. Omenjeno toplotno črpalko lahko priklopite na katerikoli sistem ogrevanja in hlajenja.

toplotna črpalka 300 l cena

Toplotne črpalke za sanitarno vodo – tudi za hlajenje drugega prostora

Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode Orca vam ponujajo velike prihranke, tudi do 60 % na leto. Delujejo tudi do –10 C temperature vstopnega zraka. Z njimi pa lahko, če to želimo, ohlajamo tudi drugi prostor. Toplotne črpalke lahko brez večjih stroškov in z veliko ekonomijo prostora vgradimo v praktično vsak prostor, ena najbolj ekonomičnih pa je takšna, ki hkrati s segrevanjem vode omogoča hlajenje sosednjega prostora, kamor črpalka izpiha zrak.

Morda ti bo všeč tudi...