Toplotna črpalka za sanitarno vodo

toplotna črpalka za ogrevanjeToplotna črpalka za sanitarno vodo oziroma ogrevanje sanitarne vode Orca vam omogoča ogromne prihranke, in sicer več kot 60 % na leto. Odlična novica je tudi, da toplotna črpalka za sanitarno vodo deluje tudi do –10°C temperature vstopnega zraka. Uporabljate pa jo lahko ne le za ogrevanje sanitarne vode, temveč tudi za ohlajanje drugega prostora. Toplotne črpalke za sanitarno vodo Orca Coolwex za svoje delovanje uporabljajo zrak, stroški električne energije se na ta račun lahko zmanjšajo tudi do 75 %. Toplotna črpalka za sanitarno vodo lahko povsem učinkovito nadomesti grelnik vode ali katerega od drugih načinov ogrevanja sanitarne vode. V podjetju Orca Energija d. o. o. vam ponujamo najboljše toplotne črpalke za sanitarno vodo, prav tako pa tudi ogrevalne toplotne črpalke zrak voda za centralno ogrevanje hiše oziroma stanovanjskih prostorov.

Toplotna črpalka za centralno ogrevanje hiše, s katero lahko ogrevate tudi sanitarno vodo

Ogrevalne oziroma toplotne črpalke zrak voda za centralno ogrevanje hiše pomenijo najnižje stroške ogrevanja, če jih primerjamo z ostalimi viri ogrevanja (peč na pelete, zemeljski plin, kurilno olje, električno ogrevanje itd.). Mnogi se sprašujejo, kako je to mogoče? Odgovor je enostaven: toplotna črpalka zrak voda za centralno ogrevanje kot glavni vir svojega delovanja uporablja zrak, ki je brezplačen. Za svoje delovanje pa porabi tudi izredno malo električne energije. Toplotna črpalka omogoča izredne izkoristek, ogrevanje z njo pa je okolju in uporabniku prijazno. In ne le to, z njo lahko ogrevate tudi sanitarno vodo.

toplotne črpalke

Toplotna črpalka zrak voda Orca – okolju prijazna izbira ogrevanja

 

Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje hiše je okolju prijazna izbira ogrevanja. Gre za eno cenovno najbolj ugodnih dolgoročnih investicij, na račun katere si lahko obetate velike prihranke s stroški ogrevanja. Toplotna črpalka zrak voda deluje tako, da kot glavni vir delovanja izrablja zrak, električne energije pa porabi minimalno. Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je v zadnjem času izredno priljubljena izbira mnogih, ki so v njej prepoznali ogromen potencial tudi na področju ekologije, in ne le nizkih stroškov. Ogrevanje s toplotno črpalko je namreč okolju prijazno ogrevanje, s katerim ne boste posegali v naravo. Če ne veste, katera toplotna črpalka je prava izbira za vas, nas obiščite in z veseljem vam bomo svetovali. Ponujamo vam le najboljše toplotne črpalke, zato odločitev ne bo težka.

Morda ti bo všeč tudi...