Toplotna izolacija strehe

Izolacija hišeToplotna izolacija strehe mora biti učinkovita, saj se lahko na tak način izognemo večjim toplotnim izgubam skozi streho v zimskih mesecih, v vročih poletnih dneh pa se bomo izognili udaru visokih temperatur v bivalne prostore. Toplotne izolacije strehe nikakor ne smemo spregledati tudi v primeru, da je podstrešni prostor namenjen bivanju. Če podstrešje nima bivalne funkcije, bo zadostovala že izolacija tal. Splošno znano je, da temnejša barva vpija toploto, kar moramo upoštevati tudi pri odločanju o toplotni izolaciji strehe – strešniki so v večini primerov v temnejših barvnih odtenkih, zaradi česar se lahko v vročih poletnih mesecih prekomerno segrejejo, vse to pa se lahko v primeru slabe izolacije pozna tudi v bivalnih prostorih, ki se bodo močno segreli. Vse več ljudi se odloča za ravno streho. V tem primeru ne smemo spregledati pomena hidroizolacije ravne strehe, s katero se lahko izognemo zamakanju v bivalnih prostorih. V podjetju Fibran se že vrsto let ukvarjamo z izvajanjem izolacije, zato smo na tem področju pridobili številne izkušnje. Zaupate nam lahko tudi izolacijo strehe nad špirovci in se tako izognete mnogim nepravilnostim pri izvedbi izolacije.

Hidroizolacija ravne strehe – kaj se zgodi, če zanjo ne poskrbimo?

Izolacija podstrešjaHidroizolacija ravne strehe je namenjena preprečevanju zamakanja, ki se še posebej pogosto pojavi v primeru ravne strehe. Klasične strehe so oblikovane tako, da odvajajo vodo stran od objekta, kar pa ne velja za ravno oblikovane strehe. Hidroizolacija ravne strehe skrbi za zaščito objekta pred vdiranjem vode in vlage. Če zanjo ne poskrbimo, se lahko soočimo z zamakanjem, ki lahko povzroči ogromno škode. S kakovostno izvedeno hidroizolacijo se lahko temu tudi izognemo. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na strokovnjake iz podjetja Fibran, v katerem bomo poskrbeli za toplotno izolacijo strehe in izolacijo ravne strehe.

Toplotna izolacija strehe po ugodni ceni

Toplotna izolacija strehe vsekakor ne predstavlja manjšega opravila, saj gre za izjemno zahteven postopek, ki mora biti kvalitetno izveden, zaradi česar so pogosto temu primerno določene tudi cene. Če si želite kvalitetno izvedene toplotne izolacije po ugodni ceni, nas obiščite v podjetju Fibran. Za vas bomo z veseljem izvedli tudi izolacijo podstrehe, da boste lahko podstrešni prostor uporabili v namen bivanja. Veselimo se vašega obiska.

Morda ti bo všeč tudi...