Elektromaterial iz naše trgovine – vse na enem mestu

Elektromateriala ne potrebujejo le domači mojstri, temveč tudi zaposleni na številnih področjih, kot so področje stavbne gradnje, strojegradnje, izdelovalci elektro omar, v vzdrževanju industrijske proizvodnje itd. Ker pa je na trgu ogromno ponudnikov elektromateriala, si moramo kot kupec vzeti čas in preveriti vse ponudbe, da bomo našli tisto, ki nam ponuja največjo kvaliteto po najugodnejši ceni. V prodaji morajo biti elektroinstalacijski materiali in stikala najrazličnejših proizvajalcev, saj gre za najpogosteje kupljen elektromaterial v trgovini, ne smemo pa pozabiti niti na tistega na drobno. S prodajo elektromateriala se ukvarjamo v podjetju Telmak, v našem katalogu pa stranke najdejo le najbolj priznane blagovne znamke, med drugimi Schneider Electric, ki je vodilno podjetje na področju upravljanja energije, uporabnikom pa nudi kakovostne proizvode, rešitve in storitve s tega področja. Gradbene rešitve, nafta in plin ter pametna mesta so le ene izmed rešitev te priznane blagovne znamke, ki pa kupcem nudi tudi kvaliteten elektromaterial. Z inovativnimi rešitvami Schneider Electric skrbi za preoblikovanje industrije, strankam pa pomaga tudi pri povezovanju. Ponosni smo, da so se v naši trgovini in katalogu znašli njihovi izdelki, ki s seboj prinašajo kakovost, varčnost, učinkovitost, zanesljivost in trajnost. Izbrati Schneider Electric brez dvoma pomeni izbrati strokovnjaka za upravljanje z energijo. V podjetju se ukvarjamo z zastopstvom, prodajo in tehnično podporo na področju elektromaterialov in ker imamo na tem področju ogromno izkušenj, se lahko v primeru vprašanj obrnete na naše strokovnjake, ki so vedno pripravljeni svetovati.

Elektromaterial je na voljo po ugodnem ceniku

V naši trgovini stranke po ugodni ceni nabavljajo elektromaterial. Smo družinsko veleprodajno podjetje z elektrotehničnim blagom, nahajamo pa se le nekaj kilometrov proč od Ljubljane, natančneje v Logatcu. Pri nas stranke najdejo elektrotehnični material za avtomatizacije v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk in čeprav smo distributer za Schneider Electric, boste v naši prodaji našli še druge priznane proizvajalce elektromateriala, kot so  Eaton, Teaflex, Kabelec, Pizzato, Rittal in drugi. Poskrbeli smo za konkurenčne cene in za vas pripravili katalog elektromateriala, ki si ga je mogoče ogledati kar preko spletne strani. Izjemno veseli bomo vašega obiska v trgovini, seveda pa nas lahko za pridobitev dodatnih informacij kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte. Ob nabavi opreme poskrbimo za strokovno svetovanje, saj se zavedamo, da čisto vsak nasvet iz prve roke pride zelo prav. Pri nas boste tako v ponudbi izdelkov za avtomatizacijo našli grafične zaslone, krmilnike in releje po ugodnih cenah, v sklopu električne distribucije pa vam nudimo bremenska stikala, glavna stikala, končno distribucijo v industriji in poslovnih objektih, odklopnike, omare za končno distribucijo in zbiralčne sisteme. Po konkurenčnih cenah v našem katalogu najdete še inštalacijske sisteme, pozabili pa nismo niti na elektro omarice za varovalke, ki jih je mogoče uporabiti na različne načine, saj so lahko prostostoječe, namenjene pritrditvi na drog ali vgradne. Ne spreglejte odlične in pestre ponudbe drobnega elektromateriala, ki pride prav vsakemu domačemu mojstru, zato v delavnici nikoli ne sme manjkati.

elektro material v Ljubljani

Kje najti prav tisto, kar iščem?

V naši trgovini v Logatcu boste hitro našli tisto, kar potrebujete. Na zalogi imamo namreč veliko različnih vrst elektromateriala, ki se pogosto uporablja v industrijah. Za kvalitetno opravljeno delo je ključnega pomena kvalitetno izbran elektromaterial, ne glede na to, ali gre za avtomatizacijo, frekvenčnike, mehke zagone, servo sisteme, napajalnike in transformatorje, krmilno signalne komponente, varnostno opremo, varnostne detektorje, varnostne module, izdelke za detekcijo in RFID sisteme, izdelke za krmljenje motorjev in električno distribucijo, inštalacijske sisteme ali elektro omarice. Za pridobitev osnovnih in podrobnejših informacij o posameznem izdelku nas lahko kontaktirate ali pa si informacije preprosto pridobite z ogledom naše spletne strani, kjer so podatki navedeni ob fotografijah oziroma v katalogu. Pri tem vam je zagotovljena maksimalna tehnična podpora z naše strani.

Poskrbljeno za dostavo po vsej Sloveniji

Z nakupom elektromateriala v naši spletni trgovini vam je zagotovljena dostava po vsej Sloveniji. Kvaliteten material za avtomatizacijo v industriji je kljub veliki ponudbi na trgu zelo težko najti, zato stranke že vrsto let zadovoljujemo s samo najvišjo kvaliteto elektromateriala. Naši strokovnjaki so tehnično podkovani in ker na podlagi izkušenj pridobivajo vedno nova znanja, znajo poiskati rešitev za čisto vsak problem. Najboljši elektromaterial svetovno priznanih proizvajalcev vam je na voljo v trgovini v Logatcu s konkurenčnimi cenami in prijazno strokovno ekipo, ki je vedno pripravljena na svetovanje strankam. Velika izbira splošnega elektromateriala in komponent, ki so nujno potrebne v najrazličnejših proizvodnjah, pa tudi v domačih delavnicah, ki jo preprosto morate preveriti in si zagotoviti svoje komponente z dolgo življenjsko dobo. Izberite kakovost, varčnost, učinkovitost, zanesljivost in trajnost! Poskrbeli smo za možnost enostavnega nakupa iz domačega naslonjača, saj bodo izbrane komponente prišle k vam na dom, kar pomeni, da vam za prevzem izbranega elektromateriala ni potrebno prihajati v našo trgovino. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki prisegajo na priznane proizvajalce komponent, le-te pa so vam na voljo pri vas, kjer so vedno na zalogi!

Morda ti bo všeč tudi...