Triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Verjetno se prav vsak od vas dobro zaveda, da se s sklenitvijo dodatnega zavarovanja že preventivno izognete visokim plačilom oziroma doplačilom pri obisku zdravnika, prevzemu zdravil na recept, zdravljenju v bolnici ter še mnogim drugim zdravstvenim storitvam, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Ste vedeli, da brez ustreznega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko posamezna doplačila znašajo tudi do kar 90 % zdravstvenih storitev?

Triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje je odlična rešitev v primeru, če še niste dodatno zavarovani, saj boste poskrbljeni za doplačila storitev v zdravstvu, ki pa bi jih v nasprotnem primeru morali plačati oziroma doplačati sami iz lastnega žepa.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje za vse, ki imajo veljavno obvezno zavarovanje v Sloveniji

Triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklene prav vsak, ki ima veljavno obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji, ki je določeno tudi po zakonu. Premija sklenitve dopolnilnega zavarovanja je prav tako po zakonu povsem enaka za vse osebe.

Številne dodatne ugodnosti ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja

Triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje vam poleg doplačil storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije, ponuja še številne mikavne dodatne ugodnosti.

Ponuja vam na primer bon  vrednosti 30 evrov, in sicer za samoplačniške zdravstvene storitve, Petrolovo darilno kartico z dobroimetjem 20 evrov, za kar 20 evrov ugodnejše nakupovanje v spletni trgovini EnaA.com, ugodnosti Triglav kompleta, popust za fitnes, popust v določenih hotelih ter še nekatere druge. Ponudba je zelo mikavna, kajneda?

Sicer pa Triglav dodatno zdravstveno zavarovanje krije razliko med vsemi nastalimi stroški zdravstvenih storitev in stroški storitev, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje. Pri tem je potrebno poudariti, da zavarovalna vsota ni omejena.

Čakanje na varnost pred doplačili

Zelo pogosto vprašanje, ki se pojavlja v povezavi z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem, je, kako dolgo časa je potrebno čakati na varnost pred doplačili, če se zavarovanja ne uredi pravočasno. Pomemben odgovor se glasi: v primeru če v 30-ih dneh ne uredite dopolnilnega zavarovanja, od kar postanete zavezanec za doplačila, vam je po zakonu določena karenca, ki traja tri mesece.

Vse dodatne informacije na spletni strani zavarovalnice

Če vas je Triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje prepričalo, da ga sklenete, se na spletni strani zavarovalnice prepričajte še o vseh drugih podrobnostih, ki jih je dobro vedeti pred samo sklenitvijo. Na vstopni spletni strani boste lahko opazili kontakt, ki vam bo pomagal pri odgovorih na vsa dodatna vprašanja, ki se vam bodo pri tem postavljala. Na ta vam bodo preko telefonskega klica ali pa preko spleta najhitreje odgovorile osebe, zaposlene v zavarovalnici.

Morda ti bo všeč tudi...